Konu: [TELEVICE] Miss Florida Yarışması İçin Görkemli Konferans  (Okunma sayısı 309 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.05.2024 20:10

18 Mayıs Cumartesi günü, Vice şehri Miss Florida yarışmasının konferansına ev sahipliği yaptı. Bu önemli etkinlik öncesinde yarışmacılar, gerginliklerini müzik ve çeşitli ikramlar eşliğinde azalttılar. Coven's Company'nin sponsorluğuyla şehirdeki bu büyük buluşma, sadece Vice sakinlerinin değil, aynı zamanda farklı ülkeleri temsil eden Miss Florida güzellerinin de ilgisini çekmeyi başardı.

Sohbet ve Soru-Cevap Bölümü
Tanıtım bölümünün ardından sohbet kısmına geçildi. Bu bölümde, yarışmacılar canlı yayında sohbeti sürdürdü. Sohbet esnasında, yarışmacıların doğal halleri ve samimi konuşmaları izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü. Sohbetin ardından gelen soru-cevap bölümü ise konferansın en heyecanlı anlarından biriydi. Yarışmacılara genel ve kişisel sorular yöneltildi; genel sorulara ilk cevap vermek isteyen yarışmacılar büyük bir cesaretle soruları yanıtladılar, ayrıca kişisel sorularını yanıtladılar.
Yayın sırasında yarışmacıların sorulara verecekleri yanıtların jüriler tarafından da değerlendirilebileceği bilgisi geldi.

Sorular ve cevapları ise şu şekildeydi;

Soru: Güzellik standartlarının değişmesi gerektiğini düşünelim, bunu nasıl yapardınız veya yapmalıyız?

Selena Newell'dan Cevap: Sosyal medyanın gücünü kullanırdım, elbette. Biliyorsunuz, günümüz dünyasında artık her iş sosyal medya üzerinden ilerlemekte. İnsanların doğal hallerini, farklı hallerini, güzel hallerini paylaşmaya teşvik eden kampanyalar oluşturabilirdim. Aynı zamanda endüstri üzerinde birtakım değişiklikler de planlardım. Daha kapsayıcı ve çeşitli güzellik anlayışlarını teşvik ederdim. Güzellik standartlarının değişmesi toplumsal bir dönüşüm gerektiriyor. Bu yüzden bir sürece bağlı.

Selena Newell'a Ek Soru: Yarışmacılar arasında, en az hazırlıksız olanı sizce kimdir? Sizce yarışmacılar arasında en az şansa sahip yarışmacı kimdir?

Selena Newell'dan Cevap: Biraz magazinsel bir soru ile karşı karşıyayım. Wow! Bu biraz kaliteli. Hepsi birbirinden değerli, çok sevdiğim insanlar. Bu yüzden bir ayrıma gitmek istemiyorum. Bu yarışmaya katılan kişi, hazırlanmadıysa. Eyvah derim. Şahsen ben uzun bir süredir formuma ve sportifliğime dikkat ediyorum, her zaman aklımda yer alan bir yarışmaydı bu. Bu yüzden eminim ki benim gibi herkes de buna hazırdır.

1. Soru Başka Bir Yarışmacıya Soruluyor: Güzellik standartlarının değişmesi gerektiğini varsayalım, bunu nasıl yapardın?

Misty Lockhart'tan Cevap: Öncelikle Güzellik standartları toplumun normlarına, medyanın etkisine ve kişisel deneyimlere bağlıdır. Tabii buna kültürel birikimi de ekleyebiliriz. Öncellikle ne yönde değiştirmek istediğime karar veririm, sonra ise yanıma aykırı insanları toplarım. Çünkü.. Bir şeyi öncelikle aykırı bir şekilde tanıman gerekir, hataları ortaya çıksın. İnsanları bu hataları kapatarak aslında değiştirmek istediklerimi zaten kendileri değiştirecekler. Daha kusursuz ve tamamen toplumun emeği olan bir şey olmuş olacak. Tabii bunları yaparken birçok etkeni aynı anda kullanmalı ve önceliği kendinize vermeniz gerekir. Değişim önce kendinde başlar, sonra aykırı insanlarda sonra ise bütün toplumda.

Misty Lockhart'a Ek Soru: Yarışmacılar arasında kendine belirlediğin bir rakibin var mı? Rekabet edebileceğin birisi var mı ve neden?
Misty Lockhart'tan Cevap: Yarışmaya kazanan herkes normal şartlarda rakibim sayılır ancak herhangi bir arkadaşımı rakibim olarak görmüyorum. Buraya eğlenmeye geldim ve zamanımı böyle huysuz tatsızlıklara harcayamam. Eğer herkesin işine yarayacak bir şey istiyorsanız, bunun için ufak bir söz söyleyebilirim. Bütün yarışmacı arkadaşlarım ayrı ayrı güzel ama Natalie Laurent hakkında öyle düşünmüyorum. Umarım bu sözüm ile bana kendisi tatlı bir rakip olur ya da iğneleyici sözler ile rakibim olmadığını söyler. Dilerim eğer o güzel bir seçenekse o kazansın, diğer arkadaşlarım içinde öyle.

Soru: Estetiğin bu yarışmadaki önemi nedir?

Liana Patrice'den Cevap: Estetiğin bu yarışmada ufak ta olsa rolü olsa gerek ama bu demek olmuyor ki en iyi estetiği yaptırmış olan güzel sayılır, yarışmada kendimizi tanıtmamızın da büyük bir rol oynadığını düşünüyorum, teşekkürler.

Liana Patrice'e Ek Soru: Sence bu yarışmada en kibirli kim ve bu özelliği neden dezavantaj oluşturuyor?

Liana Patrice'den Cevap: Kibir'den ziyade kendine çok güvenen arkadaşlarımız var. Umarım istedikleri gibi bir sonuca ulaşırlar, dezavantaj oluşturması Değerli Jürilerimizde bitiyor. Kibiri yüksek olan değil kendine fazlasıyla güvenen de değil, kendinde olanın kazanması dileği ile demek istiyorum. Bu yarışmada en önemli unsur, güzelliğini ne kadar sergileyebiliyorsun? Ne kadar kendine güvenerek o podyuma çıkıyorsun? Bu soruların bilincinde yarışırsak her şey daha doğru ve iyi olacaktır, ben buna inanıyorum.

Soru: Yarışmada sadece fiziksel güzellik mi yoksa yetenekler mi daha önemlidir?
Orla Corrigan'dan Cevap: Güzel bir soruya net ve doğru cevabı vermek bana düşüyor, bir kişi her ne kadar yetenekli de olsa kendisine gerekli ve doğru yatırımları yapmadığı sürece yeteneği arka planda kalacaktır.

Orla Corrigan'a Ek Soru: Sizce bu yarışmada sizi diğerlerinden üstün kılan en önemli özelliğiniz nedir?
Orla Corrigan'dan Cevap: Kesinlikle öz eleştiri, her zaman kusursuzum diyen ne branş olursa olsun kaybetmeyi en ağır şekilde tadacaktır. Kendini eleştirmeyi bilirsen, ancak o zaman eksiklerini öğrenir ve kapatabilirsin.

Miss Florida Yarışmacıları
Vice şehrinde gerçekleşen Miss Florida konferansı, sadece bir güzellik yarışması olmanın ötesine geçerek konferansta katılımcıların ve izleyicilerin ilgisini topladı. Yarışmacılar arasındaki sıcak sohbetler ve verdikleri samimi cevaplar, bu etkinliği daha da özel kıldı. Yarışmada neler olacağını merakla bekliyoruz.

Yarışmacıların tam listesi;
Sharmaine Melusina
Nessa Aisling
Orla Corrigon
Loretta Cordizelli
Alisha Sounders
Maya Summers
Jessica Jane
Liana Patrice
Natalie Laurent
Judie Prosacco
Amanda Crush
Kensley Fresnel
Patricia Chechik
Maeve Bouchard
Misty Lockhart
Leena Nelly
Selena Newell
Sienna Schwarzberg
Emilia Afford

Promosyon Açıklaması

Promosyon

Promosyon Açıklaması
« Son Düzenleme: 20.05.2024 15:25 Borex »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 19.05.2024 20:10
TELEVICE'ın bu haberine bir yorum yaz!

Kullanıcı Yorumu
Rumuz: N/A
Yorum: N/A

Kod: (Bu habere bir yorum yaz!) [Seç]
[div style="max-width:850px;background-color:#A47900;color:white;display:flex;flex-wrap:wrap-reverse;justify-content:space-between;"][div style="order:2;margin:1em;text-align:right;overflow:hidden;"]
[url=https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=126621.0][img width=400 height=400]https://www.upload.ee/image/16085207/Mavi_Beyaz_Sade__ndirim_Haberi_Instagram_Hikaye_Videosu__2_.gif[/img][/url][/div][div style="order:1;display:flex;flex-wrap:wrap;flex-direction:column;justify-content:start;border-radius: 15px 15px 0 0;max-width:400px"][div style="font: bold 18pt 'Roboto';display:flex;flex-direction:row;margin:1em;"][img height=40]https://www.upload.ee/image/16085619/televicesanta.png[/img][hr style="background:white;width:2px;height:25px;margin:0.25em 0.5em;"] Kullanıcı Yorumu[/div][div style="font-size:14pt;padding:1em;"]
[b]Rumuz:[/b][font=chakra petch] N/A [/font]
[b]Yorum:[/b][font=chakra petch] N/A
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 19.05.2024 21:56

Kullanıcı Yorumu
Rumuz: brie
Yorum: çok güzel bir yayındı! katılan tüm yarışmacıların hepsi tek tek birbirinden zeki ve güzellerdi.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 19.05.2024 22:04

Kullanıcı Yorumu
Rumuz: candy
Yorum: Harika bir programdı, herkese teşekkürler.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 19.05.2024 23:25

Kullanıcı Yorumu
Rumuz: hispaniks
Yorum: Umarım turuncu kafalı hatun kazanır!
Mükemmel
2
Tepki yok
Mükemmel tepkisini veren kullanıcı(lar):
chiefloxies, Merhume,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok