Konu: Vito Cascio, Lothario Bianchi, Ernesto Valentino / DM, EMOTESİZ ATEŞ, RETARTED /  (Okunma sayısı 352 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 06.05.2024 17:19
Arkadaşlar merhabalar, bu şikayet bana değil size açıldı eğer rolden kaçtığımı düşünüyorsanız başka bir şikayet oluşturun bunu orada karşılıklı tartışırız. Kısacası bizim birliğimiz on günlük, platform kurallarına göre on gününü doldurmayan birliğe baskın atamazsınız. Sonuca gelelim fakat siz attınız burada bir ihlal var, hadi diyelim ki biz ihlal yaptık, yine de yaptığınız baskına geçerli bir sebep değildir bu şekilde değerlendirilmiyor maalesef. Yanlışa yanlış ile karşılık vermenin masum bir yanı yok. Genel olarak hatalı olduğumuzu düşünmüyorum, rolün bu şekilde şekillenmesi tamamen sizin tarafınızca, kendi çöplüğünde değilsin senden sayıca kalabalık bir ekibe ne yapmasını imalı şekilde söylüyorsun tehditvari konuşuyorsun bunun üzerine sadece sana küfür edildi neden? ilk on gün illegal yasağının bilincinde olduğumuz için. Sonuç olarak sizler ne yaptınız 'sırf sana küfür edildi diye mahalleyi gündüz vakti pompalı tüfekler ile bastınız' DM arayışında olduğunuzu düşünüyorum. Fear-RP, Retarted-RP ve DM'den dolayı cezalandırılmanızı talep ediyorum umarım hatanızı anlarsınız.

İlk önce geldiğimizde hemen kaçıştınız ve Isaac karakterinin "Belanıu burada arama seni götünden s1kecek zenciler var." Söylemi dolayısı ile Rodrigo Guzman karakteri bunlara haddini bildircekmisin diyor bende ilk gelmemizde sizi tehtid etmek için yanışıyoruz fakat kaçışıyorsunuz bizde gözünüzü korkutmak amacı ile ikinci gelişimizde Draken karakterini vuruyoruz.

Senin quit atman durumunda ise olay bize öyle gözüküyor bizde belirttik senin tam o sıra quit atman şans olmuş ise eğer durum senin dediğin gibi ise bilemiyeceğim.

Bu konunun daha fazla konuşulması taraftarı değilim çünkü çok bulandı sürekli aynı şeyleri diyoruz, şikayet incelenir cezamız varsa alırız veya siz artık karar verirler.
İyi forumlar. :sampanya:
« Son Düzenleme: 06.05.2024 17:22 hasanmert61 »

#21 - 20.05.2024 22:14
Savunmalar gerçekleşti, şikayet üzerinden günler geçti hala bakılmadı. İncelenmesini arz ediyorum, iyi forumlar. @ba2handro
« Son Düzenleme: 02.06.2024 19:21 Ezewi »

#22 - 07.06.2024 04:30
Savunma yeterli.