Konu: Boris Dimitrov aktif rolde /q  (Okunma sayısı 195 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.05.2024 14:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Boris_Dimitrov @Hyprest

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Daniel_Mclean @Otto11

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
aktif rolde /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşım ile şahısları görüyoruz ve vurmaya gidiyoruz. Maskeli_51711 ve Kristian_Benerova karakterlerine sıkarken Boris_Dimitrov /q atıyor. Daha öncedende q attığı için jail almış fakat akıllanmamış gibi. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 20.05.2024 08:09 andaç »

#1 - 12.05.2024 14:54
Şahitliğim onaylıyorum.

#2 - 12.05.2024 16:14
Orada market interior'u var, içerideydim. Çıktığımda bir bug sebebi ile hareket edemedim ve relog attım. Tam çıktığım anda arkadaşlar gelmiş, geldiklerini görmediğim için relog attım. Eğer orada bir rol olacağını veya baskın atılacağı konusunda bir fikrim olsaydı relog atmazdım.

Savunmam bu şekildedir.

#3 - 12.05.2024 16:31
Orada market interior'u var, içerideydim. Çıktığımda bir bug sebebi ile hareket edemedim ve relog attım. Tam çıktığım anda arkadaşlar gelmiş, geldiklerini görmediğim için relog attım. Eğer orada bir rol olacağını veya baskın atılacağı konusunda bir fikrim olsaydı relog atmazdım.

Savunmam bu şekildedir.

Bizim gelmemizle ve arkadaşlarının silahını çeker emoteu vermesiyle seninde /q atman bir olmuş nedense. Savunman bu kadarsa şikâyet sonuçlanabilir.

#4 - 12.05.2024 16:36
Siz gelmeden önce sorun olmuştu zaten, siz emote attığınızı ben görmedim. Görsem atmazdım zaten.

#5 - 25.05.2024 13:33
Savunma geçersiz, karakter ceza alacak.