Konu: kieran wade sikayet  (Okunma sayısı 280 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.05.2024 18:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kieran_Wade @harbicizenci

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Wissas @everybody hates me

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ssde ve videoda yer almakta

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Refuse RP, rolde afk kalmak, role uymamak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi vuruldu, araca bindirmeye yöneldik. Emotemizi atmamıza rağmen uzunca bi süre boş boş durdu, alt tab attı ve polislerin gelmesini bekledi. Kayıtta olduğu gibi polisi görünce araca biniyo, sırf bu hareketi yüzünden arkadaşım ile ic jaile girdik. Shotgun model silahıma da el koyuldu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Silah iademi istiyorum, kararı şikayeti inceleyen admin verecektir. En kısa sürede sonuçlanırsa sevinirim, boşu boşuna ic jaile girdim ve silahıma el koyuldu. Eğer ki araca emote verdiğimizde binseydi kaçırıp bölgeden uzaklaşacaktık, yaptığı düpedüz ihlal.

#1 - 05.05.2024 18:26
Şahitliğimi onaylıyorum.
« Son Düzenleme: 05.05.2024 18:29 everybody hates me »

#2 - 05.05.2024 18:26
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 06.05.2024 18:43
24 saat doldu, hala savunma yok sonuçlanabilir  ::)

#4 - 06.05.2024 19:13
Selamlar, öncelikle kusura bakmayın; adıma açılmış asılsız birçok şikayet olduğu için, bu gözümden kaçmış.

Anlık olarak siyah ekran alıyorum ve Windows+TAB tuşlarıyla yeni masaüstüne atıyorum sampı, o şekilde halledip 10 saniye bile geçmeden alt tabtan çıkıyorum zaten. Arkadaşlar mixing videolarını paylaşmışlar; role uyum sağladığımda görülebiliyor zaten. Emote atıldıktan 10 saniye sonra aracın içerisine biniyorum. Videoda her şey açık, savunmam bu kadar. Karar sayın FM ekibinindir, iyi forumlar diliyorum.

#5 - 06.05.2024 20:24
Selamlar, öncelikle kusura bakmayın; adıma açılmış asılsız birçok şikayet olduğu için, bu gözümden kaçmış.

Anlık olarak siyah ekran alıyorum ve Windows+TAB tuşlarıyla yeni masaüstüne atıyorum sampı, o şekilde halledip 10 saniye bile geçmeden alt tabtan çıkıyorum zaten. Arkadaşlar mixing videolarını paylaşmışlar; role uyum sağladığımda görülebiliyor zaten. Emote atıldıktan 10 saniye sonra aracın içerisine biniyorum. Videoda her şey açık, savunmam bu kadar. Karar sayın FM ekibinindir, iyi forumlar diliyorum.
dalga mı geçiyosun kanka, ben kör falanım heralde video boyunca boş boş dikiliyosun, atılmak için atılmış bi ileti. silahımın iadesini istiyorum, gereken cezayı alsın.
Videoda herşey gözüküyo, 9. saniyede atılan emote 49. saniyede uygulanıyo bile bile yavaş yavaş yürüyosun ya bide  ::) ::)

#6 - 06.05.2024 20:41
ssi discorddan atmıştım, hizliresime yükledim giderse kanıt diye linki;
https://hizliresim.com/ebjc5w5

#7 - 06.05.2024 21:05

dalga mı geçiyosun kanka, ben kör falanım heralde video boyunca boş boş dikiliyosun, atılmak için atılmış bi ileti. silahımın iadesini istiyorum, gereken cezayı alsın.
Videoda herşey gözüküyo, 9. saniyede atılan emote 49. saniyede uygulanıyo bile bile yavaş yavaş yürüyosun ya bide  ::) ::)

Videoda role uyduğum gözüküyor, dediğim gibi siyah ekran alıyorum ve sampı yeni masaüstüne atıyorum, sorunu düzeltmem bir dakika bile sürmüyor görüldüğü üzere,  daha fazla ileti gelmeyecek savunmam bu kadar, karar sayın FM ekibinindir, iyi forumlar diliyorum.

#8 - 06.05.2024 23:02
benim şahsıma da daha fazla ileti gelmeyecek sonuçlanabilir, arkadaş saçma sapan şekilde role uyum sağlamıyo. Zaman kazanmaya çalışıyo, peki neden siyah ekran hatası aldın? arkadaşlarınla kontak kurup mix yapmak için mi? alt tab atma nedenin niye kanka, onu anlamış değilim  ::) ::)

#9 - 23.05.2024 17:26
Savunma yeterli görüldü.