Konu: Sonny_Dark & Vlad_Pusatyan - Gasp Kural İhlali  (Okunma sayısı 153 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.05.2024 20:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sonny_Dark @ByCrowzy - Vlad_Pusatyan @Shepronx

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Thalia_Ravenscroft @Drewgunn

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.05.2024 - 19:05 / 19:54

Alıntı
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
14. Agresif Rol Kuralları
14.3. Gasp: Gasp eylemi sunucuda bir karakterin diğer karakterden güç kullanarak parasını almasıdır. Sunucuda gasp sistemi bulunmaktadır ve gasp rolleri sistemin el verdiği noktalarda gerçekleşmelidir. Gasp sisteminden gelen kazanç harici herhangi bir para, eşya ya da mülk talep edilemez ve gasp bölgesine dışarıdan karakter getirilerek eylem gerçekleştirilemez.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, şahıslar öncelikle beni işletmelerine kaçırıp daha sonrasında gasp sistemini kullanmadan para ($3237) gasp ettiler. Gasp ettikten sonra karakterimi darp etmeye başladılar, darp ederken banka hesabımdan para istediler. Vermeyince de vurdular.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://imgur.com/a/j0lP1K6 (Sıralama üstten aşağıya doğru, o şekilde inceleyebilirsiniz.)

Ek açıklamalar(varsa): Rol esnasında /rapor komutu kullanarak oyuncuları rapor ettim, şahit kısmına eklediğim Yönetici raporumu kabul edip inceledi. Şahısların yanlışını kendilerine anlatıp gitti. SSlerde bu kısım mevcut.

« Son Düzenleme: 12.05.2024 21:39 deadfoolish »

#1 - 13.05.2024 14:06
@ByCrowzy yeni bir karakter açmış, raporda yaşanan olayı yeni karakteri ile bağdaştırıp Metagaming yaptı. Bu gün 13:54 sularında SSde gözüktüğü gibi bir diyalog geçti aramızda. 4. Metagaming kuralının alt kuralı olan 4.1 kuralını ihlal etti. Kanıt ekteki imgur linkinde mevcuttur.
> https://imgur.com/a/YrpAtqV

#2 - 15.05.2024 15:40
@ByCrowzy @Shepronx

48 saat geçti, arkadaşlardan hala herhangi bir savunma gelmediği için tekrardan etiketliyorum.

#3 - 17.05.2024 13:38
@ByCrowzy @Shepronx

48 saat geçti, arkadaşlardan hala herhangi bir savunma gelmediği için tekrardan etiketliyorum.

@ByCrowzy @Shepronx

Neredeyse 5 gün olmuş arkadaşlar, savunma yapacak mısınız?

#4 - 02.06.2024 02:27
Vlad Pusatyan yasaklandı,
Sonny Dark yeni ismiyle Joseph Dark Retarded RP kapsamında ceza alacak. Devam etmesi halinde o da yasaklanacak.

K&A