Çünkü böyle bir rol olmadı. Olduysa bunu bizden birisi yapmadı, oluşum olarak değerlendirmeni anlayamıyorum. Biz sizin sokağınızda değil, üst sokakta işletme işletiyoruz. O işletmede rol yapıyoruz, senin ekibinin lideri hiç bir husumet olmamasına rağmen yukarıya çıkıp küfürler ediyor. Bunu savunmada olan görselde bulabilirler, DM atmalık durum yok yani. Burası benim sokağım orospu çocukları diye bir yaklaşım sergileyemezsin işletmemin önünde. Aktif olarak her gün rol dönüyor orda, aksine senin karakterinle de biz hep role giriyorduk. Bunu sende biliyorsun, amacımızın silah çekip DM atmak olmadığını da biliyor olman gerekiyor.
Ben savunmamı yukarıda tamamladım dediğim gibi, İtalyan karakterler 20 kişi arka arka yürüyerek, üst mahalleye çıkıp işletmemin önüne gelip, tüm çevrenin içerisinde ağır küfürler edip tehdit ettiler. İçeriye davet edip konuşma teklifimize rağmen küfür edip gittiler, oluşum olarak değerlendirilmemeli. Olayın nasıl gerçekleştiği ve nasıl sonuçlandığına bakılırsa, Sırp karakterler haklı.