Konu: DM  (Okunma sayısı 153 defa)

#0 - 01.05.2024 06:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Adriano Pedrotti @discover - Donnie Cerbone @FreddyJobs - Ethan Cerbone @Mistrall

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gece saatlerinde aracım ile Kaptan Vice'a sipariş verdiğim silahın süresine bakmak için gidiyorum, geri dönerken yol üstünde silahlı bir grup ile karşılaşıyorum ve beni gördükleri gibi silah doğrultuyorlar. Sonrasında ortamdan uzaklaşmak için arabamla şehire yol alıyorum, iki araç gelip db'ye kalkıp sıkarak beni düşürüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): SS'te bana gelen PM'leri kapatma gereksinimi duydum, gerekli yetkililer isterse onlara özelden ulaştırabilir veya şikayet üzerinden güncelleyebilirim. İyi forumlar.

« Son Düzenleme: 01.05.2024 06:34 lexjsero55 »

#1 - 01.05.2024 06:15
İsim benzerliğinden ötürü halihazırda bir DM rolunde yanlış karaktere ateş açtım, amacım DM atmak değildi, kurallara hakim bir insanım ve daha önce asla DM'den şikayet veya ceza yemedim. Şahıstan ooc olarak özürümü diledim fakat bu durumda suçlu konumdayım, sonuçlanabilir.

#2 - 01.05.2024 15:47
Olay @discover 'ın dediği gibi gerçekleşti. Ethan ve ben ekibin ayakçıları olarak böyle bir durumda sorgulama yapacak konumda değiliz. Gerçek hayatta da aksini düşünmek çok mantıklı olmaz diye düşünüyorum. Kişiye ateş açıldı ve ben de bu role ayak uydurdum. Savunmam bu kadar.

#3 - 01.05.2024 16:10
@FreddyJobs adlı kullanıcının savunmasını aynen onaylıyorum. Birlikte en alt rütbedeyim bu durumun doğal bir sonucu olarak akış neyi gösteriyorsa öyle ilerledim ve ayak uydurmaya çalıştım. Aktif bir rol içerisinde olduğumuz için de böyle bir durumu sorgulayamadım. Amacım kesinlikle DM atmak değildi. Daha ekleyebileceğim bir şey yok, savunmam bu kadar.

#4 - 11.05.2024 13:34
İlgili karakterler bu durumun tekrarlanması halinde cezalandırılacak, bu şikayeti referans alabilirsiniz.