Normalde yazmayacaktım ama cidden harbi boş boş savunmalar yapılmış brawl bugu ne ksfngsflkgnsfd bak dostum üstünüz diye birşey yok orada sayımız fazla ekstra olarak MAFYA oluşumuyuz siz sadece sivilsiniz bunun yanı sıra "OLUŞUM BAŞVURUSUNU ATTIK" demeniz sizi kurtarmaz çünkü orada ki amacınız belli ben orda silah çeksem yumrukla saldıran bi tip olduğun için gerek bile duymadık fark ettiysen bana tekme atıp rk ihlali yapan sensin seni şamarlarken koşarak kaçan sensin bunun yanı sıra"/me topallayarak ayaklanır" gibi bi emote atıp şamar yemiş at gibi sağa sola kaçan sensin. Şimdi gerçekleri konuşalım delikanlı gibi ama sanmıyorum sizde.Her neyse tekrar söylüyorum bu tarz roller ile sadece kendinize edersiniz.Beni cidden yordunuz aklınız sıra sizi kovdum diye ooc kin yaptınız anlarım sorun yok ama devam ettiğiniz taktirde misli ile karşılık vereceğimi bilmenizi isterim biz ooc kin yapan insanlar değiliz kovulma sebebiniz ise OOC KİN , SAYGISIZLIK VE META bunuda bilin boş boş ileti atmaya gerek yok hakkınızda bir tane şikayet yok 3-4 oluşumdan şikayet yediniz, birlik açmışsınız düzgünce rollerinize bakın birliğinizi geliştirmeye bakın. Sonuçlanabilir iyi forumlar.

@Boreki adam bize gündüz gözüyle hakaret ediyor burda, videolarımızda herşey apaçık ortada olmasına rağmen. Ek olarak hakaret ettiği içinde şikayetçiyim.