Konu: Lamar_Hendrick  (Okunma sayısı 185 defa)

#10 - 04.06.2024 01:04
OOC kin demişsin, yaptığın şu rolden sonra insanların sana karşı nasıl bir tutum sergilemesini bekleyebilirsin ki? Bazen insan hatasını kabullenmeli..

Karşı taraf suçunu kabullendi, geri kalan sorunları IC'de çözebilirsiniz, iyi forumlar.
Daha fazla savunma gelmeyecektir.

#11 - 04.06.2024 01:17
OOC kin demişsin, yaptığın şu rolden sonra insanların sana karşı nasıl bir tutum sergilemesini bekleyebilirsin ki? Bazen insan hatasını kabullenmeli..

Karşı taraf suçunu kabullendi, geri kalan sorunları IC'de çözebilirsiniz, iyi forumlar.
Daha fazla savunma gelmeyecektir.

Sana bir şey yapmadım, rolde karakterim ile alay ettiniz. Sonrasında bad cop rolü yaptınız, karakterimde çavuşa şikayet ediyor.
Bazen insan hatasını kabullenmeli.. bunu demen çok güzel bir şey, Ama yapılan ne PIT ne VIT... Benim rolüm orada baltalanıyor. Kazandıktan sonra değişik değişik alaycı cümleler kuruyor karakterin, sonrasında seni şikayet ettiğim için bana oyuncu şikayeti açıyorsun. Eğer emote vererek yapsaydı o rolü, ben bir şey demeyim rolümü yapardım orada, aşırı sinirlendim bende. Normalde ben bayadır şikayet almıyorum, aşırı sinirlendim dediğim gibi zaten sizde söylemişsiniz. Ama seninde bir moderatör olarak bir oyuncuya karşı kin yapmaman gerekiyor.

#12 - 04.06.2024 01:43
İyi tamam ben powergaming yaptım, senin yaptığın ne peki? Bana açıklar mısın? Kendin bile diyorsun, PIT değil VIT değil diye... Kural ihalide yok, ne yapıyorsun yani?

Bu şikayet üzerinden buna yanıt vermeyeceğim, bana karşı açtığın şikayet üzerinden bu duruma cevabımı verdim. Bu konu üzerinde sadece şahitliğimi onaylıyorum.
Tarafımdan bu şikayet konusuna daha fazla yanıt gelmeyecek.

#13 - 04.06.2024 22:38
İyi tamam ben powergaming yaptım, senin yaptığın ne peki? Bana açıklar mısın? Kendin bile diyorsun, PIT değil VIT değil diye... Kural ihalide yok, ne yapıyorsun yani?

Bu şikayet üzerinden buna yanıt vermeyeceğim, bana karşı açtığın şikayet üzerinden bu duruma cevabımı verdim. Bu konu üzerinde sadece şahitliğimi onaylıyorum.
Tarafımdan bu şikayet konusuna daha fazla yanıt gelmeyecek.

Sana açtığım şikayeti geri çektim zaten az çok sonucun ne olacağı belliydi, ceza alanı istemedim. Buradanda yazayım, yaptığını kendin bile diyorsun diger şikayette benimde hatam var, ihlal yapmasaydın ben sinirlenmezdim ve rolün sonunda daha mantıklı bir rol olurdu. ooc kin yapılmazdı, şikayet açılmadı. İki tarafında hatalı olduğunu düşünüyorum. Gerisi yönetici inisiyatifine kalmış bir şey.

#14 - 06.06.2024 02:10
Kanıt görsellerine erişim sağlanmıyor.

K&A