Normal de başka şikayetlere karışmam ama burada bana da sallamışsın kardeşim. Açıklayalım hemen "/do" neymiş ne değilmiş öğren en azından.
- Önce polise sığınmadan başlayım; Nedense içerde bi brawl rolü döndüğü zaman senin telefon aramanla polisler dışarıda spawn oluyor? Vay be, ne güzel yeteneklerin var senin öyle bu polise sığınmayı önce bi geçelim çünkü orada sivil bir arkadaşını aradın o da polisi arasın diye, büyük ihtimal anlaşmışsınız zaten. Onun dışında içerde kimse senin dışında şu işletmede kavga çıktı diye telefon açmadı, değil mi?
- Gelelim refuse rp'ye chatin hızlı akması senin onu takip edememenle alakalı değil Dimitri karakteri seni içerdeki kapıya sürüklerken sen /me kaçar/zorlar/kaçmayı dener gibi emote veriyosun. Ek olarak bunu yaparken /dene bile atmadın? Tamam rol yapmayı bilmiyosun onu biliyoruz zaten de, her neyse. /dene atmadan kaçmaya çalıştın kapıya gittin /me kaçar-/ me zorlar-/me kapıyı zorlar. Ne güzel emotelar onlar öyle refuse rp zaten burada başlıyo refuse rp yapmadım diyemessin.
- "/do" chatini ooc bir chat değil dedin, kendinle çelişiyorsun arkadaşım zaten atmış. "/do Kusura bakmayınız." valla kahkaha krizlerine giriyorum ben senine role girerken biraz daha gel eğlencemiz çıkıyor yani, her neyse dediğim gibi zaten kendinle çelişiyorsun. Video'da her şey ortada.
- Madem polisi sen aramadım, çıkışta polis neden sana sordu şikayetçi misin diye?
- OOC kin yapan sensin, önceki şikayetteki pm mesajlarını baz alırsak bunlar oratada zaten. Yok ona bilgisayarı ben aldım, yok 50k ile okula gidiyorum
50k ile okula giden adamın mouse tuşu bozuk olması? Çok ilginç h-a!. Her neyse ooc kin yaptığını hem o pmlerde hem de bizimle sürekli il-legal role girme eylemlerinen anlıyoruz bunun en iyi kanıtı önceki şikayette var meslek alanında durduk yere geliyosun sorun mu var diyorum, olması mı gerek diyosun? Kendi kendine yürüyen, nefes alan ihlalsin sen. Sonrasında pm'den brawl atalım mı? Sonrasında gel savaşalım cumartesi falan filan. Daha söylenecek bir şey yok OOC Kinin kimin yaptığı o kadar belli ki daha fazla buraya bir şey yazmayacağım.
/do Kusura bakmayınız.
/do kanalını siz sürekli böldüğünüz için o şekilde, gülelim eğlenelim diye yazdım onu zaten
Size pmden cevap verdiğimde "pm-" diye yanıt aldığım için /do kanalından yazmak mecburiyetinde kalıyorum.
Başka bir yanıt gelmeyecektir, ihlal yok.
İhlal yapmassan do kabalı bölünmez
Pm den yazma mecburiyetinde bırakan ne?
Yazmassın olur biter, ihlal yapmazsan do kanalında kendi ismini görmezsin.
Halen haklı gibi do kanalından ooc konuşmayı savunuyorsun, kimin yrb olduğu apaçık ortada zaten. O zaman herkes kafasına göre takılsın, ben de /me'den uyaracağım ihlal yapanları.