Konu: Quavean_Garner toplu ihlal.  (Okunma sayısı 69 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.05.2024 23:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @alles dreht sich

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Tetanoz  @İngilizce birşeyler

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27/05//2024 - 22:56

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Spoiler: GösterGizle

Alıntı
3.8. GTA San Andreas oyun fiziklerinin gerçek dışı kullanılması: Powergaming kapsamında değerlendirilmektedir.     
      BMX Bunny — sürekli olarak bisikletlerle zıplama eyleminin gerçekleştirilmesidir.
      Olimpik Yüzücülük — suya girdikten sonra SAMP dinamiklerinde bir engeli olmasa da roleplay dahilinde süreli olarak yüzmeye devam etmek. Belirli bir süreden sonra yorulmanız gerektiğini unutmayın.
      Chicken Run / Bunny Hop — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli zıplamak.
      Ninja Jack — birisinin aracını çalarken yan koltuktan binip, belirli klavye koordinasyonlarıyla sürücü olan kişiyi araçtan indirirken öldürmek.
      Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.
      Car Surfing — hareket eden araçların tavanı, kaputu üzerinde seyahat etmek. (Bobcat, Sadler vb. araçlarda geçersizdir, Mountain Bike, Bike, BMX üzerine iki kişi binemezsiniz.)
      Araç sürücüsüyken SMG'lerle ateş etmek — araç sürücüsüyken herhangi bir şekilde ateş edilmesidir.
      Aracın sürücü koltuğu boşken drive-by atmak — aracın sürücü koltuğunda kimse yokken o araçta drive-by atılmasıdır. Sürücü araçtan indiğinde drive-by yapan bireylerde araçtan inmelidir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiye dur ihtarı veriliyor ve kişi belirli suçlardan kaçış sergilediği için ateş açılarak aracı durduruluyor, ardından kişi araçtan inip zıplayarak koşmaya başlıyor. Son olarak kişi emotesiz motoru çalıp kaçıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Diğer oyuncuların yaptığı Non-RP sürüş ve PD kural ihlali için ayrı şikayet açılacak.

#1 - 27.05.2024 23:36
Ortada birşey yokken beni kovaladınız, ayrıca koşarken nasıl emote vereyim. Siz hemen beanbag atıp alacaktınız beni. Polis rolleri bana fazlasıyla komik geliyor, sonuçlansın uzatmaya gerek yok.  :-\

#2 - 28.05.2024 11:22
Şahitliğimi onaylıyorum.

Öncelikle seni durduk yere kovalamadık. Monster model araçla şehir içinde bulunduğun için durdurulucaktın fakat sen yayan olarak kaçmaya yeltendin.Beanbag uygulanmasının sebebi temas mesafesini kapatamama ihtimalimizin olması ve kobalamacaya katılan sanchez model şüpheli motosikletten dolayıydı. Polislerin yaptığı rollerde herhangi bir sorun/aşırılık görürsen bunu Forum>Vice Şehri Polis Departmanı>Resepsiyon>Çevrimiçi işlemler bölümünden IC şekilde görüntüler eşliğinde şikayet edebilirsin. Gereği yapıldığından şüphen olmasın.

Polislerin yaptığı roller beni güldürüyor gibi tarzında yorumunda hiç hoş değil. Bizde gün içerisinde emote takip edilmemesi yada copbait gibi bir sürü ihlallerle karşı karşıyayız ve bu oldukça fazla. Fakat biz yinede kişisel eleştirilerimizi kendimize saklayıp ortak nezaketimizi bozmamayı tercih ediyoruz. VCPD 50 kişiyi aşkın aktif kadrosu mevcut çok fazla kişiyi zan altında bırakıyorsunuz. Bilgilendirmek istedim.
« Son Düzenleme: 28.05.2024 11:27 İngilizce birşeyler »

#3 - 28.05.2024 12:45
Cezalandırılacak.

K&A