Konu: Cyroon Brayss - God  (Okunma sayısı 252 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.05.2024 16:17
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cyroon Brayss @Belizard
Olaya dahil olan şahit karakter adı:Idlewood üyeleri
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: God işte
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:https://www.twitch.tv/videos/2136543083

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 05.05.2024 16:34
İnteriora girip çıktığın zaman yaklaşık 2 ila 3 saniyelik bir koruma var ve orda koşmuşum senin cross neden titremiş öyle anlamadım, good olsam düşmezdim zaten lütfen böyle şikayetler açmayalım şikayet için şikayet oluşturuyosun. :vice:

#2 - 05.05.2024 17:11
İnteriora girip çıktığın zaman yaklaşık 2 ila 3 saniyelik bir koruma var ve orda koşmuşum senin cross neden titremiş öyle anlamadım, good olsam düşmezdim zaten lütfen böyle şikayetler açmayalım şikayet için şikayet oluşturuyosun. :vice:
Selamlar, öncelikle böyle bir savunma yapacağınızı az çok tahmin ediyordum ve konuyu kısaca özetleyeyim;
videoda benim /b üzerinden god yazdığımı da görüyoruz fakat video alamadığım için şikayet oluşturamadım. İnteriorda koruma gibi bir durum söz konusu değil ki bunu adminler de bilir. Bir nevi kendini ele veriyorsun şuan. İnterior'dan çıktığın gibi 3 hit yiyorsun hadi 1 hit koruma diyelim diğer 2 hiti neden yemiyorsun? Ve 6-7 hit sonra yaralıya düşüyorsun dayanıklılığın 3 hangi uyuşturucuyu içersen iç 6-7 hitte hurta düşecek bir cana erişemezsin. Durum açıkça ortada iyi günler.

#3 - 05.05.2024 21:38
Kardeşim siz iyimisiniz hayatımda bir kere hile kullanmamışım sizin birliğinizde neler döndüğünü biliyorum, o konuyu açmak istemiyorum, loglara bakılabilir hiçbir şekilde hile veya god denilen hileden kullanmıyorum, mantıklı ve olgun düşünün.

#4 - 05.05.2024 21:42
Addon da bir işyeri ev vs. den çıktıktan sonra etrafı görebilmen için bi donukulk veriyor 2-3 saniye
Şunuda belirteyim yaptığınız kural ihlali spawkill yasak.

#5 - 05.05.2024 22:36
Kardeşim siz iyimisiniz hayatımda bir kere hile kullanmamışım sizin birliğinizde neler döndüğünü biliyorum, o konuyu açmak istemiyorum, loglara bakılabilir hiçbir şekilde hile veya god denilen hileden kullanmıyorum, mantıklı ve olgun düşünün.
Bizim birlikte ne dönüyor anlatsana bir kanıtların ile kardeşim 😊 ayrıca god loglarda gözükmez olgun düşünmekten söz ediyorsun ve god kullanıyorsun yakışmıyor. İyi günler diliyorum canım kardeşim

#6 - 05.05.2024 22:53
God falan yok kardeşim kendi aiminiz kötüyse ben napıyım belirmişim orda neden ve sebebini, daha fazla savunma gelmeyecek, sonuçlanabilir.

#7 - 09.05.2024 02:23
Temiz.

K&A