0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
9.3. Cinsel içerikli rollere dair kısıtlamalar:- Role dahil tüm karakterler 18 yaş ve üzeri olmalıdır.- Tüm role dahil kişiler önceden bu role katılmayı kabul etmiş olmalıdır.- Rolün yapıldığı ortama diğer oyuncuların denk gelmeyeceğinden emin olunmalı, halka açık alanlarda bu rol gerçekleştirilemez (Ev kapısını kilitleme, uzak bir noktada rolü yapma gibi)- Bu rollere diğer oyuncuları OOC olarak teşvik etmek, bu rolleri IC'den çıkararak OOC'ye taşımak gibi sapkın hareketler ağır yaptırıma sebep olacaktır.- Hatalı emote kullanımı: Karşı tarafı OOC tahrik edecek şekilde /me /do gibi komutları kullanmak (/me salağa bakar. /do Çirkin adamdan rahatsız olmuştur. gibi)
Sunucuda kadın rolü yapan bir oyuncu olarak bu tarz sapık profile sahip insanların bulunmasını ben de istemiyorum. Şikayet açan kişilere desteğimi bu şekilde belirtmek isterim. Ayrıca 9.2'nci sunucu kuralı gereği taciz ve tecavüz rollerinin yasaklandığını belirtmek isterim.9.2. Tamamen Yasaklı Roller: Aşağıda rollere taraflar karşılıklı izin verse dahi sunucuda yapılmasına kesinlikle izin verilmemektedir.- Yamyamlık- Vahşilik (hayvanlara saldırmak, işkence etmek, vb.)- Nekrofili- Pedofili- Zoofili- Taciz, Tecavüzİhlalde bulunan kişilerin en ağır cezayı almasını umuyorum. Herkese iyi günler dilerim.
Alıntı yapılan: Merter - 21.05.2024 22:43Alıntı yapılan: gozlerivaryaa - 21.05.2024 22:11Mizah seviyeniz çok yüksek, abazalıkta ultralaşmışsınız. Bravo, kız görseniz kalpten gidersiniz diye yorumladım.Kız arkadaşına sahip çıkaydın da yatmayaymış milletin altına
Alıntı yapılan: gozlerivaryaa - 21.05.2024 22:11Mizah seviyeniz çok yüksek, abazalıkta ultralaşmışsınız. Bravo, kız görseniz kalpten gidersiniz diye yorumladım.
Şikayetle alakam yok ama aşırı mide bulandırıcı ve iğrenç bir rol, Vice'ta böyle rol olmaz, olamaz. Arkadaşlar yasaklanırsa daha iyi bir rol ortamı olacağını düşünüyorum, @Merter arkandayım