Konu: [Rex James] 29.04.2024 17:57  (Okunma sayısı 92 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.04.2024 19:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rex James @Shepronx

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Roy Grey @lasiuss

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.04.2024 17:57

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-OOC kin güdme
2-Revenge Kill
3-Bunnyhopping
4-Hatalı Emote
5-İllegal ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rex James adlı karakterle daha önceden husümetimiz vardır, bir önceki Rex James'e açılan şikayetimdende görebilirsiniz. Şahıs kumarhanemizin önüne gelip bizle kavgaya girmiştir daha sonra Rex'i iki kişi düşürdükten sonra revenge kill yapıp silah çekip Roy'u taramaya başlamıştır. O sırada Rex Roy'u düşüremeden sanırım şahsın mermisi bitmektedir, sıkamamaktadır ve bunun üzerine şahısı kovalamaya başladık. Rex kaçarken sürekli bunnyhop atarak kaçıyor. Daha sonra arabaya biniyor ve /me kapı kitli, /me kapı kitli? gibi hatalı emotelar veriyor.

Ayrıca arkadaş Roy ile pm üzerinden iletişime geçerek açıkça bana OOC kin güttüğünü görebilirsiniz. Diğer taraftan sivil bir karakterin bir çete birliğinin r20 sine bu şekilde saldırması bana saçma geliyor. Burada R20 olarak Roy'dan bahsediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Bunnyhoplar:

Revenge Kill:

Hatalı Emote:

OOC Kin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu arkadaşın sunucudaki çoğu kişiye agresif roller yaparak huzur bozduğunu ben ve arkadaşlarım dahil görebilirsiniz, adına daha öncede epey şikayet açılmış durumda. Daha önceki rollerimizde de Rex'i cklamak istediğimizdede emotelara uymadığı için cklayamıyoruz. Daha fazla gereksiz musallat olmaması için siz yetkililerimizden yardım istiyoruz. Olayda hatamız varsa da bende cezamı çekerim. Sizin kararınıza bağlı.

#1 - 30.04.2024 19:43
Şahitliğimi kabul ediyorum. Şahıs özellikle OOC olarak epey kinlenmiş gözüküyor. Hakkında gerekenin yapılmasını rica ederim.

#2 - 01.05.2024 11:20
Selamlar evet rolsel olarak husumetliyiz bende size şunu diyeyim bu oyun rol yapma oyunudur gerçek haytta biri dayanlıklıda olsa birini vursa nasıl yaralanmıyor bana bunu açıklasın sayın o karakter occ kinim yoktur pm occ yeridir ve bende ıc de karşılaşırsak yapacaklarımı dedim kapı kitli emeotu verdim ama  nasıl açıyor ? Ve bana hatalı emot veriyor diyenler ekran görüntülerinde telsizden benim hakımda occ konuşuyorlar beni resmen ck etmek için plan kuruyorlar ıc neden olmuyor bu? Kendinizi haklı çıkarmayın ben bu arkadaşa kaç defa dememe rağman bana rol paslıyor çoğu rolde kavgasız bitiriyorum ama kendisi agresif rol yaratıyor silahla sıkmamın sebebi hapiste bana durduk yere laf atıyor ben bişey dememişken ve tekrarlıyorum benim hatalı emot verdimi düşünüyorsan rol paslama kardeşim bukadar basit rol yapma benle gereğinin yapılmasında isterim ve bendede kanıt var gerekirsede gösterebilirim.

#3 - 01.05.2024 12:19
Rol alanına sen geldin ya hani kardeşim? Ben mi rol pasladım? Ayrıca /me'den kapı kitli diye emote mu verilir? Hapishanede ben değil sen sövdün. Boş iftiralarla konuyu dağıtmaya gerek yok.
« Son Düzenleme: 01.05.2024 12:46 sireeray »

#4 - 01.05.2024 19:13
Savunma geçersiz. PM konusunda bu defalık uyarı işlemi gerçekleştiriyoruz. Aynı konuda açılan şikayetlerde arttırılmış bir şekilde ceza alacaksınız.
Diğer ihlaller üzerine Rex James isimli karakter cezalandırılacak.
K&A