Konu: Arthur Bondurant - Mathilda Honigberg gbi+/B rol bölme, Dm  (Okunma sayısı 338 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.04.2024 03:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Avenger7 @lordraven Arthur Bondurant, Mathilda Honigberg

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.04.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Dm, Gbi, Ortak nezaket, aktif rolde /B

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Mathilda karakteri gbi'da bana yumrukla saldırıyor, bundan önce /soru komutunu kullanıyorum. Gbi bölgede bir role girmeden önce soru komutunu kullanarak emin olup role giriyorum, bir moderatör yasak derken diğeri gbi da bana ateş açıp yanında ki de rolü /B komutunu kullanarak bölüyor. SS'te görünüyor, gbi'da illegal izni diye /do'dan izin istediler benden birde aşırı ciddiyim, öyle bir izin yok yazdım, sonra sıktı bana moderatör arkadaş. Gbi da sıkması yasak, her ne olursa olsun. Moderatör diye benden üstün değil, ben oyuncuyum ve en doğal hakkım rol yapmak ve kurallara uymak. Bu şaka gibi bir durum, gbi da önce yanındakiyle /b'den rol bölüp brawl, sonra silah. Beni gbi da vuruyor diye polis geliyor, silahım görünüyor diye sildirtmekle tehdit ediyor. Demek istediğimi ve durumu ek açıklamalara yazacağım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/ogyne9z https://hizliresim.com/eyi6u0f https://hizliresim.com/fycx6uf https://hizliresim.com/1dirvos

Ek açıklamalar(varsa): Forumda bütün şablonlar bana bozuk yükleniyor, düzelmeyen bir sorun bu kusura bakmayın. Ek açıklamaya geleyim. Bir moderatör böyle agresif ve toxic olabilir mi? ben düzgünce bu rolü delleyelim yaptığın saçmalık bak dememe rağmen bana Vice'da yenisin belliki bana mı öğreticeksin falan diyor? aynen kanka, yeniyim- moderatör adamsın uslubuna bak, gbi'da adam vuruyorsun. Adam bana gbi bölgede önce brawl sonra ateş etme rolü yapıyor, yasak olduğunu bilmiyor ve moderatör. Birde silahını sildireceğim diyor, vurulup düşüyorum yere ve yerde silahım görünüyor.Bu yüzden polis gelince silahımı sildirteceğini falan söylüyor ben user o moderatör, ben insanca yaptığın hatalı rolü delleyelim diyorum nasıl saldırıyor bana discord konuşmasında, bu yaptığı saçma sapan gbi da ateş etme rolü yüzünden asla silahımın silinmesini istemiyorum, böyle bir durumda haklıyı haksız yaparsınız, sekiz senedir rp oyuncusuyum, böyle bir durumu ilk defa bir moderatör ile Vice Rp de yaşadım, bana yeni oyuncu diyen ve MODERATÖR OLMUŞ arkadaşa da 2013'den beri roleplay oynadığımı ve bütün sunucularda istisnasız gbi' bölgede illegal rollerin yasak olduğunu ve buranın Fivem olmadığını da hatırlatmak isterim iyi geceler.

« Son Düzenleme: 20.04.2024 04:12 licarfardx »

#1 - 20.04.2024 12:28
Öncelikle selamlar, madem şikayetler açıldı bende elimdeki kanıtları atayım ikili tartışmaya girmeyeceğim gerekli kararı yetkililer verir saygılarımla...

Öncelikle b bölme muhabbeti firma açtırdık yetklili @Boreki  yanımızdaydı ve araçları spawn ettirmiştik bende geldi gene yazdım ama şahısa karşı değil.:
Spoiler: GösterGizle

GBİ dediği olayın ssleri:

Güvenli bölgede agresif başlatan sensin düşünce ve polis gelince q atan sensin

agresif başlatıp hataı emote atan ve forcelayan sensin

Yerde yatarken hakaret eden sensin

Dahası ve en komik olayı nedir biliyor musun? bak şimdi şu ss'e

Pd gelince /q atıp daha sonrasında discorddan arkadaşıma yazmandı. Şimdi sen bu kanıtlara bakıp şey dicen Arthur'da q attı evet oyunu donduğu için q attı sonra geri girdi zaten kendisi bir moderatör bu tarz rolleri yapmaz.Olay içerisinde ki memur arkadaşlar zaten şahitlik edecektir.
@heysergeant @OKN bu arkadaşlar ikimizi'de aldığına dair şahit olacaklardır.

Kırpılmış ss'lerin kanıt niteliği taşımadığını bilmiyorsan sorun yok discord ortamında yazılan yazıların(ooc ticaret) harici bir yazının işleme alınmayacağını söylemek isterim.Gerekli cezai işlemi yetkili arkadaşlar ilgilenir ve halleder.

Sayın yetkililer eğer ki bu arkadaş bu attığım sslerde ceza almayacaksa(aktif rolde /q, gbi, gereksiz agresif'ten) ben şikayet oluşturacağım bilginize olsun.İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 20.04.2024 12:32 lordraven »

#2 - 20.04.2024 12:35

Arkadaşın sicile bakıldığı zaman hile trolling ve benzeri ihlallerden aşırı ceza yediği görülebiliyor. Saygılarımla  O:-)

#3 - 20.04.2024 15:24
Üste çıkmaya çalışmak, şaka gibi. Gbi da her ne olursa olsun ateş edemezsin ve brawl rolü yapamazsın arkadaşım ben firmanın önünde rol yapacağım gelip bana ateş ediyor sonra polis gelince neden q attın diyorsun, arkadaşında atmış silahı gitmesin diye attığın sste görüyoruz. Fakat, pm’den bile yazmış sana sıkayım mı gbi diye sonra sıkmış bana?? Ben gbi da bana sıkan bir moderatör yüzünden silahım gitsin istemiyorum. Bu yüzden hatalı rol yaptığı için delleyelim rolü konuşarak devam edelim dcden dedim ama dmci her yerde dmci. Aynı şekil senin de elinde silahı olan adama yumrukla vurup düşürüyorsun, karşındakine rol bilgisi vermek gbi da sıkan arkadaşınla beraber, kuralları bilmediğinizi açıkça gösteriyor.
« Son Düzenleme: 20.04.2024 15:30 licarfardx »

#4 - 20.04.2024 15:27
Her ne olursa olsun ben oraya gelince rolü b kullanarak bölemezsin. Şikayet etmek hakkım, gbi da sıkmak brawl rolü yapmak gayette yasak. Bunu bile bile pm kullanıp sana gbi da sıkayım mı diye soran arkadaşın kuralları çiğnedi, sende brawl yaparak çiğnedin sste var her şey.
(moderatör) arkadaş göz göre göre kuralları çiğniyor.

#5 - 20.04.2024 15:55
Sen iki kişiye aynı anda ateş edemiyorsun dostum mantık çerçevesinde benimde yeterli derecede kanıtlarım mevcut gerekli kararı yetkili arkadaşlar verir buradan polemiğe girme benimle hayırlı forumlar.

#6 - 21.04.2024 02:30
Sonuçlanabilir.- gerekli kişilerden sadece birisi savunmasını yaptı.

#7 - 27.04.2024 23:43
şikayet geri çekildi, konu kilitlenebilir

#8 - 28.04.2024 15:17
İstek üzerine K&A