Konu: Tonell_Epps-God  (Okunma sayısı 266 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.05.2024 23:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tonell_Epps - @onlyloyalty

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişilerle normal bir şekilde brawl rolüne girdik, hiç bir problemimiz yok(IC/OOC). Tonell_Epps adlı karakter, biz brawl atarken God açmış bulunmakta, brawlın sonuna dogru da god'u kapatıyor, ss'lerde biraz da olsa belli oluyor. Hasar almama bug'u da değil, arkadaşın god açtığı bariz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Yeterli kanıtımın olmadığını biliyorum, sadece bir umut. Kişinin gerekli cezayı almasını talep ediyorum, tekrar söylüyorum, diğer karakterle bir ic/ooc olarak bir sorunum yok. Ayrıca, Tonell_Epps karakterinin 0/0 dayanıklılık ve kas gücü mevcut, benim ise 6/5 kas gücü ve dayanıklılığım mevcut, kişiye yumruk atarken fazla zorlanmamam lazımdı.

« Son Düzenleme: 06.05.2024 00:10 Ezewi »

#1 - 06.05.2024 17:35
Merhabalar, normalde bu şikayete yetersiz kanıt diyip geçecektim fakat arkadaşın içi ferahlaması adına savunma yapacağım. Öncelikle seninle dövüşe girmeden önce marijuana kullanıp canımı 120'ye yükselttim ayrıca kullandığın dövüş stili senin yenilmende ki en büyük etken. Kullandığın stil ne hasar veriyor adam akıllı neden stun atıyor. Kullandığım oyunun klasik dövüş stili tam bir ölüm makinası hem stun atıyor hemde yüksek vuruyor. Bana adam akıllı vuramadın zaten sürekli stun yedin sana videolu ve SS'li kanıt atacağım.

Umarım için ferahlar.  :) :)

#2 - 06.05.2024 18:42
Olay hala yetkililerin insiyatifinde, 13. saniye kısımlarında sana bir çok kez hit atıyorum, senin normal dayanıklılığın 0 olmasına rağmen canında gram azalmıyor. Kestiğin yerlerde de sana çok kez vuruyordum, daha sonradan canını %70 kadarını indirdim, canımı azalttığın için düştüm.

Olayı inceleyecek yetkiliden, loglardan inceleme talep ediyorum.

Sıkı forumlar.

#3 - 07.05.2024 17:22
Kullandığın dövüş stili hasar vermiyor neredeyse o stil ile bırak birini dövmeyi kum torbasına bile zor vurursun ahbap. Videonun kesilen kısımlarında bana vurmuyorsun boş palavralar atma lütfen. İstenirse tam halini atabilirim.

#4 - 07.05.2024 17:36
Kullandığın dövüş stili hasar vermiyor neredeyse o stil ile bırak birini dövmeyi kum torbasına bile zor vurursun ahbap. Videonun kesilen kısımlarında bana vurmuyorsun boş palavralar atma lütfen. İstenirse tam halini atabilirim.

Varsa tam halini at kanka, dövüş stili hakkında dediklerin doğru, ancak fazla olmasa da benim 6 kas, senin 0 dayanıklılığa rağmen çok kez hit atıyorum. Özellikle brawl'ın başladığı esnada.

#5 - 07.05.2024 19:39

Varsa tam halini at kanka, dövüş stili hakkında dediklerin doğru, ancak fazla olmasa da benim 6 kas, senin 0 dayanıklılığa rağmen çok kez hit atıyorum. Özellikle brawl'ın başladığı esnada.
Yönetim gerek duyarsa atarım.

#6 - 09.05.2024 02:45
Bir sorun yok.

K&A