Konu: Tedarious Nash - Deathmatch  (Okunma sayısı 150 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.04.2024 14:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tedarious Nash @lasvegashighlight

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Leo Escalade

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.04.2024 - 14:17

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sunucuya giriş sağladım, etrafta insanlar koşuşuyordu ve hareketsiz kalmayı tercih ettim. Şikayette bulunduğum arkadaş gereksiz bir şekilde sıkarak uzaklaştı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Vurulduğum an - https://hizliresim.com/isthkxz
Hasar logları - https://hizliresim.com/kpc3y5t
Vurulduktan 4 dakika sonrası, kişi oyunda değil. https://hizliresim.com/j6nvo1u

Ek açıklamalar(varsa): Sunucuya giriş sağladığım an karakterime ateş açtılar, anlamadığım kavram kimse ile rolde olmamam. Yeni oyuncu olduğum için sanırsam şikayet açmayacağımı düşündü veya düşündüler fakat yapabileceğim bir şey yok. İhlale ihlal ile karşılık vermektense hakkımı burada aramayı tercih ederim.

#1 - 28.04.2024 14:34
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 28.04.2024 15:50
Öncelikle, orası bir çatışma bölgesi. Senin de SS aldığın dakikaya bakarsak sende aktifsin, sen orada AFK taklidi yapıp vurulmamaya çalışıp akıllılık etmeye çalışmışsın. Yazık, şu tarz meydan okuyup vurulduktan sonra şikayet açıp harika hissediyorsunuz değil mi ?:D neyse, kardeşim benim çatışma bölgesinde 10 kişiyle çatışırken adam ayırt edemem, sende aktif olduğun için Sürekli Roleplay diye bir kural var, AFK atmasaydın. Quit demişsin, çatışma bittikten sonra başka yere gidip re-log attım.

#3 - 28.04.2024 17:14
"10 kişiyle çatışırken adam ayırt edemem,"

Böyle bir durumu sergilemeden önce izin alman gerekir ki o yok gibi  :-\, artı olarak
"Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak" Deathmatch kapsamına giriyor, bunu sen ben değil politika belirliyor. Amacınız ne bilmiyorum ama olayla alakası olmayan ve onlar ile bir bağlantısı olmayan kişiye sıkmak ne kadar akıl işi?  8)
Neyse, yetkili kişi kararı verecektir.

#4 - 11.05.2024 12:53
Karakter ceza alacak.