Konu: Kason Lockwood @Ezilmem - Kareem Parker @exotic  (Okunma sayısı 91 defa)

#0 - 21.04.2024 17:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kason Lockwood @Ezilmem- Kareem Parker @exotic

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kuyt Black

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21/04/2024 16:54

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Spawn Kill

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahsın kendi attığı ss de görüldüğü gibi orada beni bayıyor ve 2. ss tekrardan bayıyor

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Alt karakter olduğu için fazla umursamayacaktım ama arkadaşlar oyunda baktığım kadarıyla gördükleri herkese şikayet açıyolar bende açayım dedim keyfi, yoksa böyle kişilerle uğraşmam genelde. iyi roller.

« Son Düzenleme: 21.04.2024 17:32 Hyper1907 »

#1 - 21.04.2024 17:31

1) Burada yaralıya düşüyor
Spoiler: GösterGizle

2) Yaralıdan kalkıp tekrar saldırıyor ve aracımızı kaçırmaya çalışıyor bunun üzerine sürekli roleplay kuralına uyarak kendimizi müdafa ediyoruz.

3) Kendi ekran görüntüsü, sohbet kutusuna dikkatli bakarsanız Kason Lockwood'a ait Benson model araca bindiği ortada bütün bunları yaralıyken yapıyor.

Kişinin sistemsel kalkıp yaralı rolleri yapmasına imkan tanıdık kendisi hiç bir şey olmamış gibi ayaklanıp saldırdı, spawn kill gibi bir durum yok sadece malımızı ve kendimizi korumak zorunda kaldık.
« Son Düzenleme: 21.04.2024 17:37 exotic »

#2 - 21.04.2024 17:33
3. ss binconun önü değil , Grove Street haberin olsun.

#3 - 21.04.2024 17:36
3. ss binconun önü değil , Grove Street haberin olsun.

dediğim gibi yaralı rolü yapmanı beklerken aniden ayaklanıp bize saldırdın attığın ekran görüntüsünde gözüktüğü gibi bize ait olan kamyonete binip kaçmaya çalıştın biz de sürekli roleplay kuralına uyarak tekrar vurmak zorunda kaldık. biz seni sürekli sistemsel yaralıya düşürsek, kalktığın gibi tekrar dövsek dediklerini anlardım fakat açılmak için açılmış bir şikayet gibi gözüküyor.
« Son Düzenleme: 21.04.2024 17:42 exotic »

#4 - 21.04.2024 19:39
@exotic'in dediklerine katılıyorum ayrıca. Arkadaş kendini ihlal yaparak dokunulmaz sanıyor herhalde, sorun bizlik değil. yaralıdan hiç bir şey olmamış gibi kalkıp fotoğraflarda gördüğünüz gibi geri saldırıyor hemen üzerine aracımızı çalıyor ihlal dahi olsa role devam etmeliyiz böyle bir kural var o yüzden seni etkisiz hale getirdik zaten yaptığın yanlıştan ötürü de şikayet açtık. herkes senin mantığın ile düşüp tekrar kalksın insanlara saldırsın geri karşılık alınca spawn kill diye şikayet açsın çok mantıksız.

#5 - 23.04.2024 10:31
Yaralıdan kalkar kalkmaz tekrar saldırdığınız için, yaralıya düşmemek amacıyla sizi etkisiz hale getirmişler. İhlal olarak gözükse bile burada bir art niyet söz konusu değil sadece kendilerini korumaya çalışmışlar. Siz yerden kalkar kalkmaz sizi tekrar RK etselerdi, işte o zaman art niyetli bir ihlal yapmış olacaklardı. Sorun bulunmuyor.