Konu: [21/04/24 - Brant Beauchamp] Powergaming + Retarted RP  (Okunma sayısı 188 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.04.2024 00:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Brent Beauchamp

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Riccardo Giotto

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21/04/2024 - 23:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Powergaming
- /me ile verilen hareketten alakasız veya aşırı bir hareket gerçekeştirmek: (Örneğin /me silahla bacağına ateş eder. belirtildikten sonra oyuncuya art arda ateş edip sistemsel bayıltmak)
Retarted RP
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir anda ön kesip küfürler savurmaya başladı. Araçtan indiğimde ise "Suratına vurur" diyerek emote kullanıp yaralı konumuna sokana kadar vurdu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılsın.
« Son Düzenleme: 22.04.2024 00:05 ekosection »

#1 - 22.04.2024 00:11
etiketlemese de şahsıma açılan şikâyete uygun olduğum bir saat aralığında savunma yapacağım.

#2 - 22.04.2024 00:36
Bağış adı altında düzenlenen gecede "ne kadarlık bir çek yazdın?" gibisinden sohbete girmemin üzerine hiçbir şekilde role yanıt vermemen, giderken de herkesin arasında aşağılayıcı bir tutumla yaklaşman üzerine seni birkaç saat sonra görüyorum ve peşine takılıyorum. asıl amacım kavga olmamasına rağmen bizzat - benden önce - araçtan inip kavgaya hazırlanıyor, dövüş stili değiştiriyorsun. "neden benimle düzgün konuşmuyorsun? iyi niyetli sorulan bir soruyu neden tersliyorsun?" sorularının üzerine "buradayım, işte buradayım." diye yanıt veriyorsun. dövüş aşamasına çeken de sensin: şikâyete eklediğin iki kural ihlalini de bana kalırsa yanlış eklemişsin, oradaki kavgayı bir sebeple ilişkilendirebildiğim üzere bir ihlalimin olmadığını biliyorsun. olayları çarpıtmaya ve şikâyet üzerinde şikâyet dışı tartışma yaşanmaması üzerine gelen /soru/lara yanıt vereceğim.

#3 - 22.04.2024 00:44
Bağış adı altında düzenlenen gecede "ne kadarlık bir çek yazdın?" gibisinden sohbete girmemin üzerine hiçbir şekilde role yanıt vermemen, giderken de herkesin arasında aşağılayıcı bir tutumla yaklaşman üzerine seni birkaç saat sonra görüyorum ve peşine takılıyorum. asıl amacım kavga olmamasına rağmen bizzat - benden önce - araçtan inip kavgaya hazırlanıyor, dövüş stili değiştiriyorsun. "neden benimle düzgün konuşmuyorsun? iyi niyetli sorulan bir soruyu neden tersliyorsun?" sorularının üzerine "buradayım, işte buradayım." diye yanıt veriyorsun. dövüş aşamasına çeken de sensin: şikâyete eklediğin iki kural ihlalini de bana kalırsa yanlış eklemişsin, oradaki kavgayı bir sebeple ilişkilendirebildiğim üzere bir ihlalimin olmadığını biliyorsun. olayları çarpıtmaya ve şikâyet üzerinde şikâyet dışı tartışma yaşanmaması üzerine gelen /soru/lara yanıt vereceğim.

Attığın /w'lerden dolayı sürekli darladığının düşüncesindeydim. Tepki olarak da orada "Bak oku, şimdi küfür ettirecek ya." demişim.

Ondan sonrasındaki rolde ise ters şeritten iki motorla önüme kırıp, ön kesiyorsunuz. Bu, bence iyi bir niyet değil. O /dovustarzi'ni ayarlamamın sebebine gelirsek de, zaten legal bir karakter oynatıyorum. Sana orada ilk yumruğu atan ilk ben olsaydım absürde girerdi. Bir nevi önlem amaçlı onu yaptım çünkü rolün başından beri Caps Lock açıp küfür savurup duruyordunuz.

#4 - 22.04.2024 13:38
belirttiğim gibi, seninle rol yapmak isteyen birine "w'den darlıyorsun gibime geldi." deyip de işin içerisinden çıkman hoş değil. Biriyle rol yaparsın, terslersin ve o da neden terslendiğini öğrenmek ister. Bunu kabaca veya kibarca yapması tamamen karşındakine kalmış durumdayken üç motosikletçinin arasında kontağını kapatır, korkusuzca araçtan inip "ben tanınan bir karakterim, bana ne yapacaksınız? ben buradayım, ne yapacaksan yap." dersen orada kavga da ederiz, küfürleşiriz  de.

#5 - 23.04.2024 19:49
bazı ekran görüntüleri bozulmuş discordttan kaynaklı. yenilenmiş halleri aşağıda

#6 - 11.05.2024 12:46
Savunma geçerli.