Konu: Aktif rolde b bölme @AlfaRaptor  (Okunma sayısı 153 defa)

#0 - 18.04.2024 00:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vinzencio_Torres @AlfaRaptor (NC attı.)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Görüntüde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rolde /b bölmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşı vuruyorum fakat acı çekme rolüne girmek yerine aktif rolde /b ile rolü bozuyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):  :sampanya: Şikayet @Scaney tarafından oluşturuldu uyarısı olduğu için ben açıyorum.

#1 - 18.04.2024 20:15
Evet, b bölüyorum biz savaşın bitirildiğini düşünüp mekanlarımızı açıyoruz bir anda geldiniz yanlış anlaşılmadan dolayı b bölüyorum ama sen neden devam ettiriyorsun ben sadece "Savaş bitmemiş miydi?" diyorum. O da yanlış anlaşılmadan dolayı oluşum şikayetinde cezalar dağıtıldıktan sonra savaş bitirildi sandık.
Spoiler: GösterGizle

#2 - 18.04.2024 21:58
Evet, b bölüyorum biz savaşın bitirildiğini düşünüp mekanlarımızı açıyoruz bir anda geldiniz yanlış anlaşılmadan dolayı b bölüyorum ama sen neden devam ettiriyorsun ben sadece "Savaş bitmemiş miydi?" diyorum. O da yanlış anlaşılmadan dolayı oluşum şikayetinde cezalar dağıtıldıktan sonra savaş bitirildi sandık.
Spoiler: GösterGizle

Bizimle daha bir role girmeden bizden izinsiz bu savaşın nasıl bitebileceğini düşündün? FM tarafından savaş ile ilgili bir mesaj gelmedi. Savaşın bittiğini düşünmen mantıksız.x

#3 - 23.04.2024 09:58
Önceden buna benzer ihlali vardı ve orada uyarma gereği hissettim, aynı şey ikinci defa tekrarlandığından ötürü ceza işlemi uygulanacak.