Konu: Marco_Steiner & Godmode  (Okunma sayısı 365 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 08.05.2024 21:25
Merhaba,
Marco_Steiner karakterinin god kullanımını @Boreki adlı adminimize iletmiştim fakat videolu bir kanıtım olmadığı için şikayet oluşturamadım.  05/05/2024/04:07 tarihinde Marco isimli karakter god açıp shotgun ile evi basmıştı. Fakat ne hikmetse 2 deagleli kişiye karşı karınca kadar canı düşmedi. 05/05/2024 04:32 saatinin loglarına Marco Steiner adlı karakterin loglarına veya hasarlarına bakılmasını talep ediyorum. Orada yediği 10-15 deagle mermisi ile ölmedi o tarihin ve saatin logları incelenirse kanıta bile gerek kalmadan kişinin hile kullandığı ortaya çıkacaktır. Godmode loglara yansımıyor fakat yediği deagle hasarları bunu ortaya çıkartacaktır. İyi günler iyi forumlar diliyorum. :sampanya:

Varsa kanıtın at bro, oluşum şikayetinde her şeyi apaçık attım. Benim yerime savunma yapıyorsunuz bir de utanmadan, aynı şikayetten ikincisini açıyorsunuz.

#11 - 08.05.2024 21:26
Merhaba,
Marco_Steiner karakterinin god kullanımını @Boreki adlı adminimize iletmiştim fakat videolu bir kanıtım olmadığı için şikayet oluşturamadım.  05/05/2024/04:07 tarihinde Marco isimli karakter god açıp shotgun ile evi basmıştı. Fakat ne hikmetse 2 deagleli kişiye karşı karınca kadar canı düşmedi. 05/05/2024 04:32 saatinin loglarına Marco Steiner adlı karakterin loglarına veya hasarlarına bakılmasını talep ediyorum. Orada yediği 10-15 deagle mermisi ile ölmedi o tarihin ve saatin logları incelenirse kanıta bile gerek kalmadan kişinin hile kullandığı ortaya çıkacaktır. Godmode loglara yansımıyor fakat yediği deagle hasarları bunu ortaya çıkartacaktır. İyi günler iyi forumlar diliyorum. :sampanya:
Kardeşim neredeyse beş bin saat vice oynamışsın, bu tarz bir şeyi bilmen gerekir. Sunucuda söylediğin tarzda bir log bulunmuyor, yediği hasarları tutan bir logda yok.

#12 - 08.05.2024 22:35
Merhaba,
Kardeşim neredeyse beş bin saat vice oynamışsın, bu tarz bir şeyi bilmen gerekir. Sunucuda söylediğin tarzda bir log bulunmuyor, yediği hasarları tutan bir logda yok.
Bu tarz hile muhabbetleri ile pek ilgim olmadığı için bilmiyorum belki vardır belki yoktur, şikayet incelenir karar verilir hayırlısı olsun.

#13 - 09.05.2024 16:17
Merhaba,

Loga yansımayan bir şey yok, Marco karakteri açmadığından dolayı loga yansımıyor diyorsun. Adminlerin kafasını karıştırma, açtıysa loga yansır zaten. Hile kullanmadığımız için kafamız rahat, tüm log kontrolleri yapılabilir. Bu zamana kadar hile kullanmamış adamlarız, hileyle işimiz de olmaz. Oyunumuzu oynayıp keyfimize bakıyoruz.

Bizi başkalarıyla karıştırmayın, hile ne bilmeyiz.

#14 - 09.05.2024 16:40
Bu şikayetten zaten açıldı o yüzden bu şikayetin bir geçerliliği yok, oluşum şikayeti olarak açtığınız konuyu gelip ayrı ayrı açmaya çalışıyorsunuz üzgünüm baylar bu yasak.

Savunma yapmanıza bile gerek yok, aynı şikayetten iki tane açmak yasaktır.

Vaktimi ayırıp açtığınız toplu şikayete savunma yaptım, oraya eklediğin şikayeti gidip bir de normal oyuncu şikayetlerinden açamazsınız.
@Swuo Oluşumuma açtıkları şikayetleri bir de ayrı ayrı tek tek açmışlar, inceleyebilirsiniz. Bu şikayetin forumu meşgul etmesine gerek yok.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=158971.0
« Son Düzenleme: 09.05.2024 16:43 Geben meine Tabanca »

#15 - 09.05.2024 18:10