Konu: [13.04.2024 - Leo_Escalade] Noob DM  (Okunma sayısı 110 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.04.2024 16:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leo_Escalade @Duygusuz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Taguchi_Kunimatsu

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: [13.04.2024] 16:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Leo_Escalade isimli oyuncu ile role girecekken durduk yere saldırmaya başladı. Sonrasında ise Taguchi_Kunimatsu karakterini ve beni bayılttı. Leo_Escalade isimli oyuncunun bu rolü gerçekleştirirken hiçbir şekilde role girmediğinden dolayı bu şikayet talebini oluşturdum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 13.04.2024 17:39 the Whoobies »

#1 - 17.04.2024 02:06
IC jailde iki kişi vurmaya başladınız, sebepsizce. Sonrasında gelip bana doğru yürüdüğünüzde, ikinizide yumruklayarak bayılttım.

#2 - 17.04.2024 10:09
İlk bizim vurduğumuza dair kanıtın varsa gönderebilirsin kardeşim. Oyun alt tabdaydı, içeride arkadaşımı bayılttın daha sonrasında yanına geldim ve role girmeden beni de bayılttın. İlk benim vurduğuma dair hiçbir şekilde ekran görüntüsü bulamazsın, rol bile dönmedi.

#3 - 22.04.2024 01:35
Hapishanede illegal role girmek (brawl buna dahil) yasak. Size karşı saldırdıklarına dair kanıtınız mevcutsa oyuncu şikayeti oluşturabilirsiniz.