Konu: Mathilda Honigberg DM  (Okunma sayısı 251 defa)

#0 - 15.04.2024 22:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mathilda Honigberg @lordraven

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatch(DM):Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: hiç bir oluşum üyesi değilim sadece işletmemin üst tarafında afk duruyordum, yatakta uzanırken bilgisayar ekranıma gözüm kaydı arkadaş sadece vurup küfür edip gitmiş.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 15.04.2024 22:03
Savaşta olduğumuz için hoodlarına girdik biz forumdan isim bakıp ha bu onlardan değilmiş diye oyun oynamıyoruz mahallelerine girdik o araya kaynadı savaşta herşey mübah oyun zevkini bozduğum için üzgünüm dost ama mahallede bulunman faydana değil zararına savaş esnasında sivil polis veya düşman fark etmiyor iyi forumlar savunmam bu şekilde.

#2 - 15.04.2024 22:13
Birliğinizi yeni kurmuşsunuz sanırım çok olmamış, ilk haftadan savaş tutkunu olmuşsunuz.
Üstelik  R19 rütbesin mafya birliğinde, daha çok tetikçi olmuşsun. şikayetim geçerlidir, admin kararını bekleyebiliriz.  :manifdog

#3 - 16.04.2024 13:34
Birliğinizi yeni kurmuşsunuz sanırım çok olmamış, ilk haftadan savaş tutkunu olmuşsunuz.
Üstelik  R19 rütbesin mafya birliğinde, daha çok tetikçi olmuşsun. şikayetim geçerlidir, admin kararını bekleyebiliriz.  :manifdog
Savaşta olduğumuz birliğin mekanında ne işin var? Söyleyeyim eski oyuncularısın savaştan dolayı birlikten çıktın ve mekanının çatısında afk bekliyorsun. Biz o an bilemeyiz dostum o mekanda adam gördük ve vurma gereği duyduk. Boş bir şikayet olduğunu düşünüyorum.

#4 - 16.04.2024 13:44

Ve bu herşeyi açıklar niteliğinde yinede sen bilirsin sonuçlanabilir <3

#5 - 16.04.2024 19:48
Forum üzerinden kontrol edebilirsiniz eski üyesi olduğum Casuzza birliğinin sizden olmayan birisini vurduğuna daha şahit olmadım, amatörce DM atıyorsanız bu işi yapmayabilirsiniz adamlar sunucu kuralları çerçevesinde savaşıyorlar size örnek oluyorlar siz daha forumu açmaya bile üşeniyorsunuz. Şikayetim dediğim gibi geçerlidir, en azından forum üzerinden bunlardan mı değiller mi diye kontrol etmeleri gerekirdi.

#6 - 16.04.2024 20:46
Dostum şimdi son kez belirteyim, eski üyesi olman yeni üyesi olman fark etmiyor biz forum kovalayamayız kurallara uyarak savaşıyor dediğin allah tarafından vahiy iniyor galiba eliyle koymuş gibi buluyor ama kesinlikle hile değil tabi.Mahalleye giriyoruz seni görüyoruz vurup çıkıyoruz olay bu kadar basit.Madem eski üyesisin orada ne işin var? İkinci olarak orada bulunuyorsan vurulmayı göze alacaksın.Tarafımdan herhangi bir şekilde yanıt gelmeyecektir iyi forumlar...

#7 - 16.04.2024 22:38
Orada ne işin var diyip duruyorsunuz, arkadaşlar orası benim işletmem. Orada durmam sizce de normal değil mi?
Alıntı
5. Deathmatching
Örnekler
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

#8 - 18.04.2024 14:53

KESİNLİKLE SİVİLSİN :d Sağ alt köşede ss'i yeni aldığıma dair saat ve tarih mevcut artık yetkililer ilgilenir. :D @itsbard

#9 - 22.04.2024 01:41
Sorun bulunmuyor.