Konu: hile  (Okunma sayısı 162 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.04.2024 18:01
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Oliver_Wilson@Seguro - Andre_Denist@Andre_Denist Tyzee_Green@Eserrrooo
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda görünüyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar troll için kalabalık ekip arıyorlarmış belli ki. Bizi seçip, iki gün boyunca trollediler. Hilelerini de göstere göstere youtube'a video paylaşmışlar.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
&t=1s&ab_channel=Eminn

Kanıtlar: GösterGizle
&ab_channel=Eminn

Ek açıklamalar(varsa):Ayrıca ikinci videoda, chatbox'ın en üstünde Tyzee_Green isimli karakterden UZI'yi 1 dolara aldığını görebiliyoruz, iplerini kontrol edebilir misiniz? Multi olabilir, değilse bile, rolsüz bir şekilde olduğu için o karakterin de ceza almasını istiyorum. Ha bir de videoları silecek olurlarsa, etiket atın indirdim hepsini. Buraya atabilirim.

#1 - 14.04.2024 18:08
kanka öncelikle selamın aleyküm. arkadaşın silahını para karşılığında mermisini doldurdum, loglarım kontrol edilebilir. savunmam bu kadar, he bi de 67 level çarım var bro, multi demişsin biraz saçma olmuş ama neyse iyi günler. ek olarak arkadaşları tanımıyorum, size sıkacağından da haberim yoktu.
« Son Düzenleme: 14.04.2024 18:10 Eserrrooo »

#2 - 14.04.2024 18:19
Senin tek geçtiğin yer Uzi'yi 1 dolara satman dostum zaten, senlik bir durum yok. Multi derken, 67 level çar senin evet görebiliyoruz. Diğerleri senin multin olabilir, şekliyle belirttim. Kontrollerin sağlanmasını istedim sadece, aynı şekil bu sana yapılsa sol üstte ismini 1 dolardan satan biri olarak görsen bu şekil düşünürsün.

#3 - 14.04.2024 18:21
Senin tek geçtiğin yer Uzi'yi 1 dolara satman dostum zaten, senlik bir durum yok. Multi derken, 67 level çar senin evet görebiliyoruz. Diğerleri senin multin olabilir, şekliyle belirttim. Kontrollerin sağlanmasını istedim sadece, aynı şekil bu sana yapılsa sol üstte ismini 1 dolardan satan biri olarak görsen bu şekil düşünürsün.
şüpheni anlayabiliyorum dostum, sıkıntı yok. ben sadece yapmam gereken savunmayı gerçekleştirdim.

#4 - 14.04.2024 18:28
Yasaklandı, @Eserrrooo 'nun logları incelenecek.