Konu: 09/04/2024 Jake Castiglione DM  (Okunma sayısı 234 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.04.2024 14:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jake Castiglione @lexjsero55

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.04.2024 / 05.21

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak
Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar öncellikle, iyi günler. Durumu fazla uzatmak istemiyorum, ihlaleli ve durumu belirteceğim sadece. Dün gece saatlerinde Jake Castiglione ben ''AFK'' olmama rağmen bulvarıma geliyor. Emote vermeden beni bir güzel tarıyor ardından hiçbir şey yokmuş gibi gidiyor. Dakikalık oyuna girip tarayıp gidiyor, ben bu duruma pek anlam veremiyorum. Bu ihlalleri Oluşum Şikayetlerinde yüzlerine karşı söylememe rağmen durum hala devam ediyor. Ve dahası da oluyor, bu durum için arkadaşın güzel bir ceza-i işleme tabi tutulmasını istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Yönetim ekibi arkadaşı güzel bir ceza-i işleme tabi tutacağına eminim.. Şimdiden teşekkürler.  O:-)

#1 - 09.04.2024 15:46
?

#2 - 09.04.2024 15:52
Merhaba Avenger7, sadece SS atıp savunma yapmıyacaktım ama aklında kalmasın ben sana herşeyi açıklayayım. Öncelikle sabağa doğru bulvarına geliyorum seni bulvarının önünde görüyorum, seninde dediğin gibi seni bir güzel tarıyorum. Sonrasında ise polis gelebilir diye birşey yapmadan basıp gidiyorum, "hiçbirşey yokmuş gibi basıp gidiyor." ne demek? Tabi basıp gideceğim, polis gelsin beni mi tutuklasın, ne istiyorsun? Her vurulunca şikayet açman can sıkmaya başladı, savaşta olduğumuzu bilen biliyor, bundan sonraki savaş sürecinde vurulduğun zaman şikayet açmazsan sevinirim.

« Son Düzenleme: 11.04.2024 01:20 lexjsero55 »

#3 - 22.04.2024 01:12
Savaş rolündesiniz. AFK olduğunuz süreçte Sürekli Roleplay kuralına girmekte. Sizi afkyken vurmasında bir sakınca yok.