Konu: 12.04.2024, Jesus Beck - Powergaming  (Okunma sayısı 290 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.04.2024 01:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jesus Beck @TheKarix

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Alica Young @Dizzy_06

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.04.2024, 1:41

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
Powergaming: GösterGizle
3. Powergaming

Gerçek hayatta mümkün olmayacak hareketlerin yapılmasına izin verilmemektedir. Bu sadece /me /do gibi belirtme kanallarıyla kısıtlı değildir. Karşıdaki oyuncuya fırsat vermemek da aynı şekilde ihlale girmektedir. Oyunda yer almayan karakterler oyuna dahil edilemez veya rolü gerçekleştirilemez.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hırsızlık ihbarı sonucu eve giriş yaptık ve hırsızlık yapan oyuncuyu etkisiz hale getirdik. Normalde tackle komutunda sonra direkt olarak /kelepce ID yapmak doğru değil. Bunun sebebi karşı tarafa rol hakkı tanımak. Bu bilinçle, oyuncu takle yedikten sonra normal bir şekilde rol hakkı tanıyor ve emote veriyorum. Fakat karşı taraf, role herhangi bir şekilde karşılık vermeden sanki hiçbir şey yokmuş gibi yerden yine emote vermeden kalkıp oralı olmadan kaçıp gidiyor. Powergaming kapsamında cezalandırılmasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  https://streamable.com/nysto7

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 12.04.2024 02:00
Şahitliğimi onaylıyorum, rolsel eve girdiğimizde kişiyi üzerine çullanarak etkisiz hale getirildi. Ve emoteler ile kaçması imkansızlaştırıldı ancak. Kişi EMOTE dahil vermeden üzerinde çullanmış insan olmasına rağmen hiç bir şey yok gibi kalkıp kaçtı.

#2 - 12.04.2024 20:21
24 saat içerisinde savunma gerçekleştirin. @TheKarix

#3 - 13.04.2024 00:42
Ben aslında /me şahsı üzerinden atar ve dışarı doğru koşmaya başlar emotunu  atmıştım fakat gizlenmek amacıyla kapının arkasına sit 1 atıcaktım chatta bu komutlar birleşince emotem gitmemiş sit 1 komutunu yazarken geldiler ve ben geldiklerini görünce chati silemeden kapattım arkadaş üzerime çullandıktan sonra emoteyi attım fakat sonrada direk sistemsel hareketimi serbest bıraktı ve ben emotu attığımı sanıp kaçtım.Kaçarkenki emotu heycandan görmedim kaçmaya odaklandım.

#4 - 13.04.2024 02:07
Sonuçlanabilir.

#5 - 13.04.2024 22:15
Ben aslında /me şahsı üzerinden atar ve dışarı doğru koşmaya başlar emotunu  atmıştım fakat gizlenmek amacıyla kapının arkasına sit 1 atıcaktım chatta bu komutlar birleşince emotem gitmemiş sit 1 komutunu yazarken geldiler ve ben geldiklerini görünce chati silemeden kapattım arkadaş üzerime çullandıktan sonra emoteyi attım fakat sonrada direk sistemsel hareketimi serbest bıraktı ve ben emotu attığımı sanıp kaçtım.Kaçarkenki emotu heycandan görmedim kaçmaya odaklandım.

Ben sanmyorum bu arada, öyle olduğunu ama yinede yetkili karar verir @Drewgunn 

#6 - 15.04.2024 13:26
Yetersiz savunma, Jesus Beck karakteri cezalandırılacak.
K&A