Konu: Darrel Hunk - Oyuncu Şikayeti Sürekli RP  (Okunma sayısı 203 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.04.2024 15:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Darrel Hunk @pablo2744

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Trevor Goodrich @Troubadour  | Shawnee Tilman

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.04.24 23:50-23:59

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
16. Sürekli Roleplay

- Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

- Herhangi bir şekilde bir rol bir oyuncu tarafından bölünemez, bu da sürekli roleplay kuralına dahildir. Eğer rolde oyuncular tarafından bir yanlışlık olduğu düşünülüyorsa /rapor atılabilir, /soru üzerinden destek alınabilir veyahut oyuncu şikayeti açılabilir lakin bu süreçte rol devam etmelidir.

- Bulunduğunuz yerde yabancı kişi olmadığını varsayarak arkadaş ortamında sunucu kurallarına aykırı bir şekilde davranışlar sergilemek (chat üzerinde küçük harflerle yazı yazmak, OOC hitaplar vesaire), ağır cezalara sebebiyet verebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 06.04.24 tarihinde Idlewood bölgesinde GUN ve ateş bildirimi aldık. Bölgeye vardığımızda Hava Destek Birimin'in tarifi üzerine yaralı konumda bulunan Darrel karakterinin yanına gittim. /do üzerinden durumunu sorduğumda üzerine mermi yemesime rağmen motordan düştüm bildirimi yapıp. Olan bir rolü engelleyerek, hatalı bir hareketde bulunuyor. PM' üzerinden uyarmama rağmen yaptığı hareketin arkasında durarak, trol yaptıklarını ve bu nedene dayanarak rolü engelleyip bana;
"Şikayet açabilirsin, sorunsuz" şeklinde geri bildirim alıyorum. Açık bir şekilde sürekli rp kuralını ihlal edip, devam eden bir rolü tamamen engelliyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

HOTEL Görüntüleri çatışma anı: https://streamable.com/tk0hmk
Olay bölgesinde hatalı bildiri sağlayarak, sürekli rp ihlali yaptığı kısımlar;
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 07.04.2024 17:01 MrYusuf »

#1 - 07.04.2024 16:08
Arkadaş çok fazla kasmış belli oluyor, şunu ekleyeceğim ben zaten arkam dönük kendi kendime koşuyorken düştüm bunuda arkadaşım yapmıştır dedim hasarlara bakınca öyle çıktı bişey demek istemedim Arkadaşlar hemen başımıza çökünce gidip ufak birşey için yakalatmak istemedim. Bu yüzden böyle dedim bu rolde benim bir hatam yok bana sıkan karakter Kwame Blackie zaten.

#2 - 07.04.2024 16:17
Ekleyeceğim şu, /do yerine konuşmada geçirecektim oda benim hatam oldu bunu kabulleniyorum fear rolü yapıp konuşmada bisikletten düştüm diyip yaramı saklasaydım daha mantıklı bir rol olurdu benim düşüncem fazla bir suçum yok yok denecek kadar az zaten OOC sicilim kabarık değil bu yüzden kabartmakta istemiyorum bu seferlik bir uyarı almamı umuyorum savunmam bu kadar Yönetime kalmış sonuç.

#3 - 07.04.2024 16:21
Arkadaş çok fazla kasmış belli oluyor, şunu ekleyeceğim ben zaten arkam dönük kendi kendime koşuyorken düştüm bunuda arkadaşım yapmıştır dedim hasarlara bakınca öyle çıktı bişey demek istemedim Arkadaşlar hemen başımıza çökünce gidip ufak birşey için yakalatmak istemedim. Bu yüzden böyle dedim bu rolde benim bir hatam yok bana sıkan karakter Kwame Blackie zaten.

Önce şu videoyu izlersin: https://streamable.com/tk0hmk

Anladım, senin yaptığın hatayı açıklayayım tekrar çünkü hala savunuyorsun. Vurulduğun takdirde (Sen trollemesen bile buna uyman gerekiyor.) vuruldum rolü yapman gerek. Çünkü sunucuda trollüyor diye bir tabir yok. Sana durumunu soruyorum, ortada motor yokken, motordan düştüm diyorsun ve geçiştiriyorsun. Bunu yapmamalısın, zaten Kwame karakteri ortada bir sebep yokken sana sıktıysa cezalandırılır (Kaybın olursa sana iade edilir). Sen hataya hatayla karşılık veremezsin, anlamak istemediğin kısım şurası oluyor.

#4 - 07.04.2024 16:23
Eğer hatanı kabul ediyorsan, gerekli dersi çıkardıysan benim içinde cezalandırılmana gerek yok. Sadece orada yirmi dakikalık bir beklememiz boşa çıktı. Böyle durumlarda karşı tarafıda düşünün. İyi günler dilerim.
« Son Düzenleme: 07.04.2024 16:25 MrYusuf »

#5 - 07.04.2024 16:31

Dediğim gibi, orada hatam var üstte belirttiğim gibi yapacaktım artık sonuç ne olursa yapacak bir şey yok.

#6 - 17.04.2024 10:44
Bu seferlik uyarıyoruz. Bir sonraki benzer şikayette burası referans alınıp, artırımlı olarak ceza verilecek.

K&A