Konu: İmla kural ihlali-NON RP-Daniel_Bean/Angelo_Falcone  (Okunma sayısı 98 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.04.2024 19:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Daniel_Bean/@diablotularz - Angelo_Falcone/@befeylmazz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SSler de gözüküyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NON RP-Yanlış emote-Sivilin il-legal ile "il-legal"role girmesi -TR rolü yapma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: SSde görülen saat ve tarihte şikayet edilen karakterler, hem rolde "yanlış emote" veriyorlar buna ek olarak, verdikleri emote'nin altında bir şey yatmıyor. Bir sivil il-legal oluşumdaki birisi ile "il-legal" role giriyor, sonucunda bunlar yaşanıyor. Ek olarak TR rolleri yapıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): SSler de görülen Angelo_Falcone adlı karakterin verdiği emoteler, yaptığı imla kural ihlalleri ve "TR rolü"

#1 - 12.04.2024 19:36
Benlik bir şey göremedim kardeşim, düzgün bir şekilde rolümü yaptım. Tekrardan iyi günler dilerim sana.

#2 - 12.04.2024 20:00
Merhaba,ben imla kuralı ihlalı yaptığımı biliyorum ama beni şikayet eden arkadaş yaralı rolü yapmadan saldırdı ve /do imotunu /me olarak yolladı bazı hataları da var ben ss almadığım için şıkayet açamıyorum yaptığım ihlalden dolayı özür dilerim.Bir daha olmaz.

#3 - 12.04.2024 21:59
Daniel Bean yasaklı oyuncu.
Angelo_Falcone önceki cezaları göz önünde bulundurularak bu şikayetle birlikte toplam cezai işlem uygulandı.