Konu: baldric belanger - q  (Okunma sayısı 175 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.04.2024 04:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Baldric Belanger @20mclideri

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dick Barone

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:5.4.24 - 02.54

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
13.3. Polise Karşı Bağlantı Koparma & Oyundan Ayrılmak: Birlikler ya da bireysel oyuncular arası çatışma durumlarında, olay yerine polis ekiplerinin yönelmesi sonrası, karakteri ya da silahını kurtarmak adına bağlantı koparmak, oyundan ayrılmak sunucumuzda kabul edilmeyen hareketlerdendir. Bağlantı kopardıktan sonra oyuna geri girme durumu, yöneticinin inisiyatifinde kabul edilebilir. Bu ihlali gerçekleştiren oyuncular sırasıyla:
- İlk seferinde hapis işlemi (IC Miktar üstüne eklenerek),
- İkinci seferinde bir hafta boyunca yasaklanma,
- Üçüncü seferinde ise sunucudan tümüyle yasaklanarak cezalandırılacaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dillimore'dan gelen ihbar üzerine bölgeye yöneldik. Bizden önce giden ekipler bölgedeki herkesi duvara yaslayıp üst araması gerçekleştirmeye başlamıştı. Onlara dahil olduk. Bu sırada karşımızda beliren Baldric Belanger karakterine de duvara geçmesini söyledim. IC role herhangi bir tepki vermeyip bana pm attı. Ona cevap vermeden rolü sürdürdüm ve role uymamak adına q attı. Aradan zaman geçmesine rağmen de giriş sağlamadı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

ilgili ihbar

q

girmediğinin kanıtı
Ek açıklamalar(varsa): Üzerindeki silahı yakalatmamak adına q attığı açıkça belli oluyor. Daha sonrasında başka bir olayda silahı yakalattı zaten.

#1 - 05.04.2024 04:43
oyuna girip rolümü yaptım, teşekkürler.

#2 - 05.04.2024 04:45
Ayrıca şikayet açan arkadaşın, motorcu olduğumu ooc olarak bildiği için direkt duvara geçmemi söylediğini düşünüyorum. Çünkü kelimenin tam anlamıyla oyuna gireli 1 (bir) saniye olmuştu.
« Son Düzenleme: 05.04.2024 04:53 20mclideri »

#3 - 05.04.2024 04:53

#4 - 05.04.2024 04:54
bu iki rol birbirinden tamamen bağımsız, ikisini karıştırma. ilkinde tehdit ettiğiniz için geldik, ikincisinde de ateş edildiği için bölgeye geldik. ilk rolde bana pm atıp role uymaman ve ardından q attığın için sana şikayet açtım. ikincisinde de uzun bir kovalamaca ve çatışma ardından yakalandın.

Ayrıca şikayet açan arkadaşın, motorcu olduğumu ooc olarak bildiği için direkt duvara geçmemi söylediğini düşünüyorum. Çünkü kelimenin tam anlamıyla oyuna gireli 1 saniye olmuştu.
motorcu olup olmaman umrumda bile değil açıkçası, işyeri sahibi ve ihbar sahibi de dahil bölgede olan herkes duvara geçirilip üstü arandı.
Spoiler: GösterGizle

#5 - 05.04.2024 05:49
SS'lerimi attım, roller birbiriyle bağlantılı. Çevirme Dillimore'de yaşandı. Girdiğimde oradaydınız. @Rusky dostum kovalamacanın ve rolün detaylarına hakim. @Muhman  İse çevirmenin dillimore'da olduğunu doğrulayabilir.
« Son Düzenleme: 05.04.2024 05:52 20mclideri »

#6 - 05.04.2024 05:59
bu iki rol birbirinden tamamen bağımsız, ikisini karıştırma. ilkinde tehdit ettiğiniz için geldik, ikincisinde de ateş edildiği için bölgeye geldik. ilk rolde bana pm atıp role uymaman ve ardından q attığın için sana şikayet açtım. ikincisinde de uzun bir kovalamaca ve çatışma ardından yakalandın.

Ayrıca şikayet açan arkadaşın, motorcu olduğumu ooc olarak bildiği için direkt duvara geçmemi söylediğini düşünüyorum. Çünkü kelimenin tam anlamıyla oyuna gireli 1 saniye olmuştu.
motorcu olup olmaman umrumda bile değil açıkçası, işyeri sahibi ve ihbar sahibi de dahil bölgede olan herkes duvara geçirilip üstü arandı.
Spoiler: GösterGizle

Ayrıca ihbarda bir silah iddiası bulunmuyor, herkese duvara geçin arayacağım demekte ne kadar doğru bilemiyorum.

#7 - 06.04.2024 03:36
Savunma geçerli.