Konu: Silah iade  (Okunma sayısı 861 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.03.2024 21:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @karizmatik devrimci - Batista Valdez

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: SS'de her şey açık /do'dan anlaşma yapıldı ancak 10-20 kere istememe rağmen vermedi (sslerde görüldüğü gibi şakasına beni düşürüyor sözde yaklaşık 3-4 kere bu olaydan sonra silahımı istedim vermedi şaka yapmadığımı basa basa söyledim makara yapmıyorum silahımı ver dedim ona rağmen verilmedi.) discord ticket üzerinden istediğime dair kanıtlar atmıştım. Şaka yaptığını düşünüyor arkadaş devamında gelip noob dm atıyor silahla ateş ediyor ard arda bunu 3-4 kere tekrarladı silah iadesi istiyorum do'dan belirtilen cezalandırmayı da yetkili insiyatifine bırakıyorum.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 23.03.2024 18:29 sledgehammer »

#1 - 22.03.2024 22:45
lan olm hic dusunmedin mi? rol mix, dcden yazdin, beni cagirdin.  sirf sinirlendin diye gidip sikayet aciyorsun.
silahini silecekler haberin yok :D biraz dusunceli ol :D

birde /dodan sunucu kurallarinda olmayan sart sunmssun. komedi

/hasarlar kaydi olmadigi icin sikayet gecersiz

Forumdaki üslubunu düzelt.

Şikayetin ana teması silah iadesi.

DC'den çağırdım oyunda rol yaptım. Mixing vs yok.

#2 - 23.03.2024 00:10
**
« Son Düzenleme: 23.03.2024 00:52 Rollsrose »

#3 - 23.03.2024 01:25
karizmatik devrimci'nin ileti yasağı olduğu için, onun yazmış olduğu savunmayı ben ileteceğim.

Spoiler: GösterGizle

Polislere veya birilerine silahını kaptırmamak için Batista karakterine gereken rolleri yaparak silahını veriyor. Ardından kaçırdığı silahın yakalanmaması amacıyla, bana karşı kendi yolladığı PM'lerde görüldüğü gibi "/q at" diyor. Kendisini rahatlatmak için de /do kanalından sunucu kurallarında geçmeyen kurallar koyuyor. Her şey rol ile gerçekleşti. Rol ile silahını devralabilir. İcabında Batista karakterini CK edebilir, silahının peşine düşebilir. Rol yaparak verdiği silahı, rolle de geri alabilir.

Ayrıca herhangi bir şekilde saldırdığımın bir kanıtı yok. Batista karakterinin aldığı silah ile saldırdığına dair bir /hasar kaydı yok.

Joshua, Batista'nın telefon numarasını, evini, arabasını biliyor. İllegal bir karakter silahının peşine düşebilir.

#4 - 30.03.2024 18:40

#5 - 04.04.2024 17:00
hatasını kabul ettiği için silahını verdim

Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 04.04.2024 17:04 karizmatik devrimci »

#6 - 04.04.2024 17:02
Hatasını anladı silahımı verdi. Arşiv.

#7 - 04.04.2024 17:10
İstek üzerine K&A