Konu: Ivaliov_Boichev Fear-RP Retarded Rp  (Okunma sayısı 158 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.04.2024 23:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ivaliov_Boichev  @burak4741

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Leopar_Cruz @ExeEN331

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear-RP Retarded RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle selamlar, normalde kolay kolay basit olaylar yüzünden şikayet açmıyorum fakat bazıları sınırlarını zorlayabiliyor;
Ivaliov_Boichev adlı sivil oyuncu yanında kimsesi olmadan bizim hood bölgemizde agresif bir rol tutumu sergiliyor. Rolde yapmış olduğu hakaretleri ve davranışlarından dolayı silah ile tehdit etmek zorunda kalıyoruz. Fakat herhangi bir şekilde korku, endişe ve buna benzer herhangi bir rol sergilemediğinden dolayı FEAR-RP ihlalini gerçekleştiriyor. Hatta silah doğrultmamıza rağmen Leopar_Cruz adlı ekip arkadaşıma yumruklarla girişiyor. Ardından rol esnasında /q atıyor tekrar oyuna giriş sağladığında tekrardan gereksiz agresif tutum sergiliyor. Yaptığı rolün gerçek dışı olup, Role-play kavramlarının dışında hareket sergilediği ss ve videoda görüldüğü gibi aşikar. Oyuncunun gerekli cezayı almasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  video linki : https://streamable.com/ki3ec1

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 03.04.2024 04:07
24 saat içerisinde savunmanızı iletmelisiniz. @burak4741

#2 - 05.04.2024 20:24
Selamlar, kişiler ile bir sorun yaşadık ve devamında kavga oldu. Ardından motorum orada kaldı ve almak için gittim. Gittiğimde sadece bir kişi vardı ve bu yüzden böyle bir cümle yazdım. Orada birkaç kişi olsaydı zaten motoru almaya bile gitmezdim.

#3 - 05.04.2024 20:29
Ayrıca fear rp konusunda da haklı olduğumu düşünmüyorum. Orada biraz saçmaladığımı fark ettim. Gelecek bir cezaya razıyım bir daha yaşanmayacağını belirtmek isterim. İyi günler

#4 - 06.04.2024 04:06
@burak4741 ilgili durum için şimdilik uyarı aldı, devamında yaptırım uygulanacak.