Konu: Antonio Conti  (Okunma sayısı 143 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.03.2024 18:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Creonyaveri - Antonio Conti

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @A L P H A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
14. Agresif Rol Kuralları

Sunucudaki illegal rolün dinamiğini oluşturan agresif rollerin taraflara şans tanıması ve oyun düzenini sağlaması adına belirli kural ve düzenlemeler getirilmiştir. Agresif roller aşağıdaki kategorilerde tanımlanmıştır.

14.1. Brawl: İki taraf arasında fiziksel silahlarla (yumruk, sopa, bıçak, vb.) gerçekleşen rollerdir. Anlaşmalı veya olağan bir şekilde gelişebilir.
- Anlaşmasız yapılan brawl için sunucu kurallarında belirtilen saldırı ve savunma kuralları geçerlidir. Yaralı süresi, saldırı için emote verme vb. hususlara dikkat edilmelidir.
- Anlaşmalı brawl rolleri her iki tarafın anlaşıp bir noktada toplanmasıyla gerçekleşir. Anlaşmalı brawl esnasında ateşli silah kullanmak ve drive-by yasaktır.
- Brawl esnasında ölen kişiler 4 saat tekrar brawl rolüne, 8 saat tekrar çatışma rolüne girişemezler.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Agresif rol kuralları
- Brawl esnasında ölen kişiler 4 saat tekrar brawl rolüne, 8 saat tekrar çatışma rolüne girişemezler.

ve illegal rol yapan birinin polise sığınması

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

[/img]

Ek açıklamalar(varsa): Ayağa kalktığı gibi bana tekrar saldırdı üstüne üstlük illegal rol yaptığı halde polise şikayet etti.

« Son Düzenleme: 24.03.2024 19:00 sledgehammer »

#1 - 24.03.2024 19:02
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 24.03.2024 19:18
Yerde dayak yiyip kalkıp bana vuran sendin bende karşılık verdim başka hiç bir kişiye bu denli bir saldırıda bulunmadım. Trolleyerek VDM ile bana motor atıp yere düşüren ardından gidip kaçmaya çalışır iken Carjack atıp araçtan indirip şahsi aracımı kaciran birinin hakkım da böyle bir şikayette bulunması açıkçası komiğime gitti. Savunmam bu kadardır, yaralı rolümü de yaptım polisler olay yerine geldi ambulansla beni hastaneye kadar götürdüler ve tedavim yapıldıktan sonra ifademi aldılar. İyi forumlar.

#3 - 24.03.2024 19:20
İllegal rol yapıyorum diye kişisel bir kavgada polise ifade vermek yasaktır başlıklı bir kural okumadım. Bu yaşanılan olayın birlik rolleri ile uzaktan yakından bağı yoktur, sıradan bir Amerikan Vatandaşı olarak ifademi verdim. Karşılıklı hakaret edildiğini de bildirdiğimi not düşerim.

#4 - 28.03.2024 21:53
Bu seferlik uyarıyoruz. Bir sonraki benzer şikayette burası referans alınıp, artırımlı olarak ceza verilecek.

K&A