Konu: Server Didn't Respond Hatası / Çözümleri  (Okunma sayısı 109 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.03.2024 17:43
Merhaba, bir çoğumuzun dönem dönem ya da uzun soluklu olarak yaşadığı "Server Didn't Respond" hatasının farklı çözümleri ile alakalı bir konu açmak istedim.

Muhtemelen Superonline kullanıcısısınız. Bu sorun bende Assetto Corsa, WWE2K14, DayZ gibi oyunlarda da boy gösterdi.
Çoğu kez müşteri temsilcisi ile görüşmeme rağmen hiçbir sonuca ulaşamadım. Ulaştırmamalarının sebebi her ay statik ip satmak isteyişleri. Ücretli ve ücretsiz iki farklı yöntemi var, şimdi sizlere onları anlatacağım.

1. Yöntem:  VPN kullanımı.

VPN kullanarak sunucuya giriş yapabilirsiniz. Ücretsiz VPN'ler ping sorunu yaratır, ücretli VPN'ler daha minimalize ping sunduğu için problem olmuyor.

2. Yöntem: Statik IP alımı.

Müşteri temsilcisini arayarak "statik IP almak istiyorum" der iseniz faturanıza ek aylık 100 TL'ye size statik ip verecekler ve böylelikle gayet rahat oynayabileceksiniz. Bu çözümü bir kaç ay denedim, sağlıklı çalışıyor. Geçtiğimiz sene 50 TL idi çok dokunmuyordu ama bu yıl itibari ile 100 TL yaptılar.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 19.03.2024 17:45
Sizlerin de farklı bir yöntem ile sonuca ulaştığı bir taktik var ise lütfen belirtin.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok