Konu: Dolandırıcılık  (Okunma sayısı 109 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.03.2024 02:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: N/A @lexjsero55Telefon  Jake_Castiglione
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A  28/03/2024 02:01

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Dolandırıcılık: Herhangi bir şekilde karşıdaki karakteri kandırarak para kazanmaktır. Dolandırıcılık için para limiti bir kişi için $25.000 olarak belirlenmiştir. Dolandırılacak kişi en az 10 seviye olmalıdır. Herhangi bir şekilde araç, ev, işyeri gibi taşınmaz mülklerin satışı veya envanterdeki eşyalar için dolandırıcılık yapılamaz. Meslek veya tamamen legal hizmetler için hiçbir şekilde dolandırıcılık gerçekleştirilemez.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/A Biz kumar oynuyorduk elli bin dolara sonra büyük bir zar attım oynayamı bırakıp kaçtı yani büyük zar attığım için oyunu terk etti zaten zarımın büyük olduğunu görünce dedi yeterli.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A

Ek açıklamalar(varsa): N/A Kişinin yanı oyuna dönüp zar atsın yada cezalandırılmasını talep ediyorum.

#1 - 28.03.2024 02:41
Çok anlamsız bir şikayet, yine de beni PM'den darladığın için kısa birşeyler yazacağım.

Biz senle kumar oynadık, sonrasında bitirmek istedim, bunu yapabilirim yaptım da. Sen zar attın diye kumara devam etme gibi bir zorunluluğum yok dost. Savunmam bu kadar, sonuçlanabilir.

Bir de dolandırıcılık yazmışsın şikayet, ayıp değil mi Rock58?  >:(
« Son Düzenleme: 28.03.2024 02:44 lexjsero55 »

#2 - 28.03.2024 21:56
Yetersiz kanıt.

K&A