Konu: Horecio Peralez  (Okunma sayısı 219 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.03.2024 18:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Creepin

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sakeem Jouahri - @TAR Û MAR

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.

Yaralanma durumlarına göre kanama, pansuman vb. rollerin azami süreleri aşağıdaki gibidir. Bu süreler; karakteri tekrar herhangi bir çatışmaya girebilecek düzeye getirmez, yalnızca yaraların sarılması gibi gerçeğe yakın rollerin yapılma süreleridir. Tekrar bir çatışmaya girmek için 8 saat beklemelisiniz. (Polisler için bu süre 4 saattir)
- Tüm ateşli silahlar: 1 saat
- Yumruk, sopa, bıçak vb. fiziksel saldırılar: 30 dakika
- Araç çarpması veya patlaması, yüksekten düşme sonucu ölmek: 15 dakika

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: SS'lerde görüldüğü üzere savaş dolayısı ile vurulup rk oluyorum, vurulduktan 17 dakika sonra savaşta olduğumuz birliğin üyesi olan Horecio Peralez isimli arkadaş yolda giderken inip bana sıkıyor ve pm'den "kardeşim rklıymışsın kusura bakma bilmiyordum" yazıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/e7l27vb     https://hizliresim.com/etbli6p

Ek açıklamalar(varsa): Gereken cezayı almasını arz ediyorum.

#1 - 26.03.2024 18:27
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 26.03.2024 18:32
RKLISIN yaralısın ben senin vurulup vurulmadığını bilemem, malum discord falan kullanmıyoruz. Yaralıysan yolda gezmemen gerekir, senin hatan.
Ayrıca yaralı bir şekilde gezdiğine göre yaralı kural ihlalinden de ceza alman lazım, her hangi bir /sdo falan da atmamışssın. kendi hooduma giderken seni görüp vurdum rklı olduğunuda bilmiyordum
« Son Düzenleme: 26.03.2024 18:43 Creepin »

#3 - 26.03.2024 18:51
RKLISIN yaralısın ben senin vurulup vurulmadığını bilemem, malum discord falan kullanmıyoruz. Yaralıysan yolda gezmemen gerekir, senin hatan.
Ayrıca yaralı bir şekilde gezdiğine göre yaralı kural ihlalinden de ceza alman lazım, her hangi bir /sdo falan da atmamışssın. kendi hooduma giderken seni görüp vurdum rklı olduğunuda bilmiyordum
Haklısın kardeşim discord kullanmıyorsun o yüzden çatışma durumunda anında oyuna giriyorsun. Ve ortalıkta dolaşmıyordum arkadaşlarının da bildiği gibi sokakta takılıyordum hastaneye gitmek için hooddan uzaklaştım bir anda karşımda belirip sıktın rklı olduğunu bilmiyordum diyerek geliştirmeye çalışma.
Daha yanıt gelmeyecek değerli adminlerimizin kararına bırakıyorum

#4 - 26.03.2024 19:06
düşmüş birisini tekrardan neden düşüreyim? şikayet yiyeceğimi bile bile neden seni düşürmek istiyeyim ki? zaten sana pm olarak yazmışım rklı olduğunu bilmiyordum hooduma gidip arkadaşlarımla toplanacaktım sen karşıma çıktın seni vurdum sonrasında rklı o dediler pm attım sana  daha fazla çöp olmasın şikayet sende ister yanıt atarsın atmazsın fark etmez iyi oyunlar

#5 - 26.03.2024 20:39

Düzenlenen mesajını kimsenin görmediğini mi sanıyorsun? Yönetim ekibi bunu görebiliyor. Bir önceki yazdığında Discord üzerinden ever atılıp, size oyuna girmeniz söylenilmişti hani? Yalan savunma yazmayın kardeşim.

#6 - 26.03.2024 22:11
tamam

#7 - 26.03.2024 23:03
benjamin alex kardeşim adam seni düşürdükten sonra bile pm den yazmış, rk lı olduğunu bilmiyordum kusura bakma diye, gelmiş hala şikayet açıyorsun, adam senin rk lı olduğunu nereden bilecek, orada at koşturur gibi koşturursan gözden kayar düşersin araya kaynarsın, şikayet açmak için açma şikayeti.
şilayetle alakan yok sen niye yanıt atıyon kardeşim? ayrıca bilmiyordum diyerek sıyrılmaya çalışıyorsunuz savaşa girerken oyun kurallarını tekrar gözden geçirip öyle oynayın derim. Gerçi kural umrunuzda olsa 10 günlük birliği savaşa sokmazdınız
« Son Düzenleme: 26.03.2024 23:05 Benjamin_Alex »

#8 - 27.03.2024 13:06
Horecio_Peralez karakteri Revenge Kill, Mixing ve Yönetimi Kandırmaya Çalışmak ihlallerinden ceza alacak. İleti geçmişlerini görebiliyoruz, tecahül-i arif yapmayın.