Konu: Felipe_Quintero @burAK47 25.03.2023  (Okunma sayısı 214 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.03.2024 17:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:    Felipe_Quintero @burAK47

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Bandits birlik üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlar içerisinde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
2. Ortak Nezaket
- kaza, vurulma, kaçırma gibi karakterinizi olumsuz etkileyen olaylarda kasıtlı olarak uyum sağlamamak veya rolü aksatmak
3. Powergaming
- Emote vermeden silah çekmek (Savunma tarafı tabanca, bıçak, sopa, cop, biber gazı gibi ufak silahları emote vermeden çekebilir.)
- Yaralandıktan sonra kaçmak için gerçek dışı davranışlar sergilemek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Akşam saatlerinde birliğim ile garajda rol yapıyorken mermi tüccarımın bulunduğu bölgede arkadaşları gördüm, normal olarak yanlarına gittim ve neden burada olduklarını ne yaptıklarını sordum, evimiz var burada seni ne kadar ilgilendirir vs. gibi sohbetler dönünce hali ile iki tarafta agresif rol ile devam etti, rolun ilerleyen sürecinde araçlarına binip gitmeye başladıklarında tüm karakterler araçlarından indiler o sırada Felipe Quintero karakteri silahı ile üstümüze ateş açmaya başladı(EK-1) bu sırada silahı  ateşlediğine dair herhangi bir emote vermedi, verseydi chatimize düşebileccek bir mesafedeydi(EK-1), birliğimizce orada bulunan herkes düşürüldü.

Kişilerin yaralı süresi bittikten sonra rehin alma rolü yapacaktıkki karşı birliğin tüm üyeleri role uyarken Felipe Quintero hiç bir şekilde role uyum sağlamadan, bir emote vermeden ayağa kalktığı gibi koşarak bölgeden kaçmaya başladı(EK-2) ve ardından bir kere daha vuruldu ama oradaki süreside bittiğinde hiç bir şey olmamış gibi yanına gelen arkadaşının aracına bindi ve uzaklaşarak gitti.(EK-3)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Adalet mülkün temeli gerekli cezayı almasını talep ediyorum, diğer arkadaşları çok güzel bir şekilde role uyarken bu arkadaşın böyle yapması canımızı bir hayli sıktı, esen kalın.

#1 - 26.03.2024 00:52
Emotemi vererek gördüğüm araca topallıyorumi, araçtaki arkadaşım emotemi vererek kaçırıyor bir konuda istediğiniz olmadı diye üzülüp şikayet açamazsınız.

#2 - 26.03.2024 01:12
Bu kadar şeyden sadece bunu anladıysan sonuçlanabilir, adminler gerekli kararı verecektir.

#3 - 26.03.2024 04:21
Ek olarak arkadaşın henüz on beşinci seviyesinde elinde AK47 olması bir hayli şaşırtıcı, hemde şehirde bu kadar az silah kalmışken bununda incelenmesini talep ediyorum, iyi forumlar esen kalın :manifdog

#4 - 26.03.2024 16:37
Ek olarak arkadaşın henüz on beşinci seviyesinde elinde AK47 olması bir hayli şaşırtıcı, hemde şehirde bu kadar az silah kalmışken bununda incelenmesini talep ediyorum, iyi forumlar esen kalın :manifdog
Ahhh sen birde diğer silahları görsen, neyse herşey incelenebilir gerekli işlemler yapılabilir.

#5 - 27.03.2024 13:20
Felipe Quintero karakteri ceza alacak.

Spoiler: GösterGizle
Videoda görüldüğü üzere verdiğiniz emotela yaptığınız şeylerin hiçbir ilgisi yok, ek birkaç kuralı daha ihlal etmişsiniz.
https://streamable.com/z492u2