Konu: Alessio_Romano  (Okunma sayısı 109 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.03.2024 23:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alessio_Romano @Berkan1215

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Juan_Kauffman, Lexie_Cunningham ve tüm FLFIRE ekibi (Chris Walters, Norman McCullough, Pablo Walker, Veronica Lynn)

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.03.2024 -saat 22.42

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3. Powergaming

3.2. Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir.
3.8. GTA San Andreas oyun fiziklerinin gerçek dışı kullanılması: Powergaming kapsamında değerlendirilmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yangın rolü sırasında FLFIRE ve VCPD ekiplerinin kurduğu barikatları yıkarak bölgeye girdi ve ağır itfaiye araçları da dahil olmak üzere tüm araçları birbirine kattı. Sağa sola çarpa çarpa ilerledi ve çarptıktan sonra da hız sabitleyici kapatmayıp oyunu alta aldı, AFK bıraktı. Üç veya dört dakika boyunca geri gelmedi ve bu sırada aracı etrafı birbirine katıp araçları itmeye devam etti. Sonrasında geri döndüğünde de role girmeyip bölgeden uzaklaştı. Aşağıdaki ekran görüntüsünde net bir şekilde aracın hareket halinde olduğu ve kişinin AFK olduğu görülüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 15.03.2024 23:28 desolate »

#1 - 16.03.2024 02:15
24 saat içerisinde savunmanızı iletmelisiniz. @Berkan1215

#2 - 16.03.2024 19:02
O ara oyundan düştüm isteyerek yapılmış bir durum değil sonra oyuna giremedim discordtan ticketta attım

#3 - 17.03.2024 18:20
Savunma yeterli.

K&A