Konu: Sergio_Jose kural ihlalleri  (Okunma sayısı 231 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.03.2024 16:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sergio_Jose @furkqn

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ethan_Murillo @thelastoffen

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss lerde gözüküyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Sürekli rp kural ihlali, üstünlük sağlayıcı mod.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş role uymayıp bahane uydurdu, daha sonrasında freecam acarak etrafa bakmaya başladı arabasın binip hiç bir şey olmamış gibi gitti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Freecam:
https://streamable.com/kawt4o

Role uymayıp bahane uydurdugu yerler.

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Adalet mülkün temelidir.

#1 - 19.03.2024 18:57
Birincisi ortada rol yok, iki adama nazikçe belirtiyorum durumumu. Ben orda 2 saat boyunca afk kaldım bu arada. Kısacası ben arakdaşa durumumu belirtmişim ss lik bir şey yok, olması gereken ne ise olsun teşekkürler.

#2 - 19.03.2024 19:00
ortada rol var, afk kalıp rolden kacıyorsun freecam acıp etrafa bakıyorsun, sonuçlanabilir.

#3 - 19.03.2024 19:04
Bir şey sonuçlanacağını sanmıyorum, şikayet de bulunduğun konu yasak değil dostum.  Burada alt+v kullanıyorum zaten, genel olarak ss ler için kullanılan bir şey. Adminlere sorduğumuz zaman yasak mı diye, adminlerin de söylediği cevap hayır değil oluyor.

« Son Düzenleme: 19.03.2024 19:07 furkqn »

#4 - 19.03.2024 19:16
ss için kullanılması yasak değil, konuyu çarpıtmana gerek yok. Burada rol ss için kullanmıyorsun freecami büyük ihtimalle seville tarafını izlemek için kullanıyorsun savaştasınız sanırım :manifdog

#5 - 19.03.2024 19:34
 ::)

#6 - 27.03.2024 14:15
Freecam kullanımı için görüntü almak içinde olsa izin almalı ve yetkili kontrolünde yapmalısınız, bunun aksinde herkes kullanır ve suistimal eder. Üstelik karakteriniz o an orada ve biri sizinle role giriyorsa rol yapmak zorundasınız, şu an rolde değilim gibi bir açıklama yapma şansınız yok & rol sunucusundasınız.

Karakter ceza alacak.

#7 - 27.03.2024 14:16
+ İzinsiz freecam kullanımını tekrarlamanız durumunda karakteriniz yasaklanır.