Konu: Alec Pacheco - Türkçe terim, retarted rp  (Okunma sayısı 156 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.03.2024 01:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Alec Pacheco - @Babaringo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.03.2024 - 01:14

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Türkçe terim, Retarted rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İhbar üzerine gittik ve Alec Pacheco karakterinin numarası verildi, numarayı aradık ve açtığında arkadaşın yapmış olduğu "Anladığıma göre, beşiktaşlısın" konuşması türkçe terim ve retarted roleplay kurallarını ihlal ediyor, SS'de gözüküyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı alması dileğiyle, iyi forumlar.

« Son Düzenleme: 14.03.2024 01:29 Rusky »

#1 - 14.03.2024 01:43
@Babaringo Susturması olduğu için savunmasını atıyorum.
Merhabalar, iyi forumlar. Art niyetli bir şikayet olduğunu düşünüyorum. Beşiktaş sadece Türkiye'de değil, dünya çapında tanınan bir kulüp. 1903 numarasını gördüğümde bunu söylemem saçma bir rol olmuyor. Yurtdışında, birçok taraftarı olan bir kulüp. Burda kalkıp Amedspordan bahsetmiyorum. Tarafımca başka bir ileti gelmeyecektir.

#2 - 14.03.2024 01:47
Sonuçlanabilir.

#3 - 14.03.2024 01:47

dünya çapında bu video ile tanınıyor tam olarak  O:-)

#4 - 14.03.2024 01:48

Senin şikayetle alakan nedir dostum? Boş yapmak için şikayete gelme.

#5 - 14.03.2024 01:49

Video ingilizce fark ettiysen, sadece Türkiye'de sunulmuyor ve gösterilmiyor bu takım. Her gün Londra'da çalkalanıyordur 8 yedi diye. Amerikalılar mı bilmeyecek? Şikayet açmak için açmayın.

#6 - 14.03.2024 01:51

Video ingilizce fark ettiysen, sadece Türkiye'de sunulmuyor ve gösterilmiyor bu takım. Her gün Londra'da çalkalanıyordur 8 yedi diye. Amerikalılar mı bilmeyecek? Şikayet açmak için açmayın.
Şikayetle alakanı çözemedim, kural ihlali bulunduğu için şikayet açtım, seni alakadar eden durum nedir?  :garip:

#7 - 14.03.2024 02:13
Amerikalı bir karakter gördüğün her 1903 ibaresine "Anladığıma göre Beşiktaşlısın. Beşiktaşlıyız vay! 1903, şu Türk takımını kurulum tarihi değil mi?" tarzında bir kafaya girmez. Türk kafasıyla rol yapılmasını da sunucuda istemiyor ve desteklemiyoruz.

Bkz: 1902 dediğimde kimsenin aklına Real Madrid'n kuruluşu gelmedi. Veya 6 Mart 1902 dediğimde.

Alec Pacheco karakteri ceza alacak.