Konu: Finley Buccheim 10/03/2024 DM - Metagaming x2  (Okunma sayısı 222 defa)

#10 - 10.03.2024 21:20
Atığın savunmada pablo karakterinin sana silah sıktığı yada pablo karakterini tarif eden bir ss yok kalkıp kaçıyorsun diyorsun orada helikopterimiz silinmişti helikopteri geri spawn edip yanaştırdık öncesinde bi takip vesaire edilmedik beni ıc olarak tanıman imkansız ateş edildiğinde isim dahi görmedim Dübe düz Dm benimle olan rol ss ini at buraya beni dahi tanımıyorsun temple benzinlik karşısından meslek araçlarında geçiyor hood diyorsun ya onlarada sık birlikten isim görürsen
dostum sıktınız mı sıktınız, tehdit ettiniz mi ettiniz. Silah ile bizi kovaladınız mı, kovaladınız hala neyin şeyini yapmaya çalışıyorsun anlamadım boş şikayet

ironiyse komik, değilse vah haline..

#11 - 10.03.2024 21:32
Sanırım anlama güçlüğü falan çekiyorsun dostum, Joshua karakterini "Alec" tehdit ederken sende orada bulunuyorsun. Ji karakterine sms attıktan sonra silah ile oraya geliyoruz. Zaten yüzünü bariz şekilde biliyoruz.
Spoiler: GösterGizle

« Son Düzenleme: 11.03.2024 13:08 mete el pasa »

#12 - 11.03.2024 13:26
Sanırım anlama güçlüğü falan çekiyorsun dostum, Joshua karakterini "Alec" tehdit ederken sende orada bulunuyorsun. Ji karakterine sms attıktan sonra silah ile oraya geliyoruz. Zaten yüzünü bariz şekilde biliyoruz.

mete R pasa yapalım senin ismi kardo. Yazdığını düzenlediğin zaman yazmamış olmuyosun, arkadaşa susturma atılırsa sevinirim. @mete el pasa

#13 - 11.03.2024 13:37

mete R pasa yapalım senin ismi kardo. Yazdığını düzenlediğin zaman yazmamış olmuyosun, arkadaşa susturma atılırsa sevinirim. @mete el pasa
ne r si oglum sen kimsin

#14 - 11.03.2024 14:40
Metagaming hakkındaki savunma geçerli ancak illegal bir karakter sivil bir karakteri tehdit ettiği için birlikler arasında bu denli geniş bir çatışma durumu çıkartamazsınız. Finley Buccheim karakteri Deathmatching ve forumdaki tutumu nedeniyle Ortak Nezaket kapsamında cezalandırılacak. Şikayet altındaki toksik iletilerin sahipleri ise forum mute alacak.