Konu: Harvey Dean Çakar Kullanımı  (Okunma sayısı 218 defa)

#0 - 27.02.2024 01:01
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Harvey_Dean @Emoqisland
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kieron karakteri ile geziyorduk, Harvey isimli oyuncunun çakar kullandığını gördük. Yasak olduğunu biliyoruz.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereken yapılsın.

#1 - 27.02.2024 13:57
24 saat içerisinde savunmanızı iletmelisiniz. @Emoqisland

#2 - 27.02.2024 23:22
Öncelikle selam. FİRE departmanında çalışıyorum, ambulansı sürerken çakar açmak zorunda olduğum için bu modu kullanmak zorundayım. Yasaksa polislerde kullanmasın.

Yanlışlıkla F12 tuşuna basmışım, açtığımın farkında değilim. Yaptığım durumdan ve verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum. Bu durum tekrarlanmayacak.

Sonuçlanabilir, iyi akşamlar.

#3 - 28.02.2024 00:08
Öncelikle selam. FİRE departmanında çalışıyorum, ambulansı sürerken çakar açmak zorunda olduğum için bu modu kullanmak zorundayım. Yasaksa polislerde kullanmasın.

Yanlışlıkla F12 tuşuna basmışım, açtığımın farkında değilim. Yaptığım durumdan ve verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum. Bu durum tekrarlanmayacak.

Sonuçlanabilir, iyi akşamlar.
Yanlışıkla F12 basmadın kanka. Polis açtığı gibi arkasından sende açtın. Yönetimi kandırmaya çalışma. 36 saniye boyunca açık gezdin. Yanlışıkla basma ihtimalin yok, F12 tuşu klavyede en sonda. Yönetimi kandırmaya çalışmayalım lütfen.

#4 - 28.02.2024 00:10
Savunma yeterli.

K&A