@Mirmanu
Selamlar, öncelikle meslek bölgesinde saatlerce kaldığımı sunan bir kanıt ne yazık ki göremedim, sadece lafta böyle bir şey sunuyurosunuz ki beni daha önceden meslek bölgesinde gördüğünüzüde sanmam. Saatlerce meslekte kaldığımı belirten, hatta meslek yapmayıp saatlerce o bölgede afk kaldığımı belirten bir kanıtta yok. Gece saatlerinde birlik üyelerim savaşı bitireceklerini, bir hamle olmayacağını söylüyor. Bu süreçte vurulmamamızı söylüyor. Bende buna karşılık olarak, iyi bari meslek yapayım en azından boş vaktimi değerlendireyim diyerek meslek yapmaya çalışıyorum fakat sunucu laglanıyor, kapanıyor/açılıyor derken sunucunun düzelmesini bekliyorum. Burada kimse kalkıpta her halde "Sunucuda sorun yoktu ki?" diyemez ki zaten videoda açıkça gözüktüğü şekilde sunucuya düştükten sonra yeni giriyorum ve net şekilde gözüktüğü üzere Felix casuzzanın napıyorsun sorusunada "Şöförlük yapacağım, doğru zamanı bekliyorum" diyorum. Kişiler gelip vuruyor. Tekrardan dediğim gibi benim orada bu olaydan 1 2 saat önce olduğumun kanıtı, rolü, ssi vs bir şeyi sunulmadığı sürece bu sadece bir ithamdan ibarettir ki sonuna kadarda direnirim o bölgede ne günlerce ne de saatlerce kaldım. 
Karakterimi saatlerce baygın tutmadım, ilk sargı durumunuzda dediğin gibi kanamam azdı. Fakat Shoji bacağıma bir kurşun daha sıktı ve bu kurşunuda yine sararak tedavi etmeye çalıştınız. Ben bu kısıma kadar karakterimi ayık tuttum. Fakat gerçekçi bakman gerekirse karakterim süper kahraman vs. bir şey olmadığı sürece acıya dayanıklı bir karakter olamaz, üstüne birde bacağına baskı uygularsan hiç ayılamaz. Bu yetmiyor karakterimi baygınkende darp etmeye devam ediyorsunuz.
Adrenalin rolü... Bunun savunması bana çok saçma geldi, adminlerede öyle gelecek muhtemelen. "Silahta eczanaede satılmıyor ama ulaşabiliyoruz" Silah için rol yapıyorsun, kalkıyorsun para ayarlıyorsun, satıcı buluyorsun, satıcı ile iletişime geçiyorsun, buluşuyorsun silahı alıyorsun.... bak sana rol, peki sorarım ki adrenalin ilacını bulmanın rolünü tam olarak nerede yaptınız? Hani o bir birliğin r20 si onda bulunur gibi bir mantık olamaz, yapılamaz. Sistemsel sunucuda olmayan eşyaların ulaşılabilmesi ve ya elinizde var rolü yapılabilmesi için bu eşyaya ulaşımının rol sürecinin ssleri ve kanıtları elinizde bulunmalı ki savunmana göre ortada böyle bir rol geçmişi rol süreci bulunmuyor. Ulaşmadan kastımı sanırım sadece legal yol olarak anladın. Yapmadığımız rolleri yapmış gibi gösteremeyiz. Ulaşmaktan kastım dediğin gibi illegal bir karaktersen illegal bir doktordan ulaşırsın, bir torbacı bir şekilde elde etmiştir ondan ulaşırsın. Bunların rolleri yapılmalı ve rol ile desteklenmelidir. Nasıl ki silahın rolünü yapmadan silah eline gelmiyorsa, başka insanların rolünü etkileyecek bu tür şeylerede rol yapmadan ulaşamazsın. Buna şu açıdan bakabilirsin, isim uyduruyorum Angelo karakteri bir illegal ve bir birlik lideri ve sizin bakış açınızla bazı şeylere ulaşması kolay. Bu adam rol yapmadan senin karakterinin ev adresine ulaşabilir mi senden izin almadan? ulaşamaz. Bu adam rol yapacak, peşine birilerini takacak ki bazı bilgilere bazı imkanlara ulaşsın. Adminlere böyle bir rol için bir kanıt sunmanız gerektiğini düşünüyorum.
Kanıtlı ssler ile savunmanızı tekrardan yazarsanız çok iyi olur, iyi bir gün geçirin, iyi forumlar. 
Tekrardan selam,
Karakterim kız, savaştayız ve savaşa giremediğim için savaş döneminde yapabileceğim tek şey meslek.
Birlikler 2-3 gündür savaşta, bu süreç içerisinde savaş döneminde(neredeyse 3 gün) tek yapabileceğinin meslek olduğunu sende söylüyorsun. Bunu kendin itiraf ediyorsun, savaş döneminde oyunda olup güvenli kalabileceğim tek yer meslek bölgesi. Bu yüzden meslek yapıyorum anlamına geliyor bu cümle, bunu inkar etmeyelim. Meslek yapmanın nedeni ortada, savaş sırasında vurulmamak. Bunun için saatlerce orada kaldığının kanıtını her saat başı gelip ssini alıp kanıtlayamam, bazı şeyler zaten ortadadır. Yetkili bunu görüp ona göre karar verecektir.

Adrenalin rolüne niye bu kadar takıldın? Yaklaşık yarım saate yakın baygın rolü yaptıktan sonra adrenalin rolünü ortaya attığımızdan, ve aleyhine olan role tekrar olarak dahil olacağından mı? Sanırım bundan, çünkü rolü saçma bulduğunu ve bundan dolayı(OOC saçma bulduğun için INGAME karakterini ayıltmıyorsun) karakterin adrenalin enjekte edilmesine rağmen baygın kalıyor. Rol yapma sunucusundayız, kimse senin bir saat boyunca baygın şekilde hiçbir role aksiyon göstermeden bekleyemez. Bu özellikle gece 2deyse bazen insanları düşünmen gerekebiliyor. R20 karakterlerde her istenilen bulunur gibi bir cümle kurmadım, bu karakter bir birliğin R20si şehirde tanınan ve çevresi geniş olan bir karakter normal olarak. Bir illegal yapılanmanın lideri konumundaysan bazı yerlere elin kolun rahatça uzanabilir değil mi? Adrenalin elde etmek o kadarda zor bir şey değil, tekrardan söylüyorum bu karakterler silah, uyuşturucu ticareti yapan karakterler. Bunlara kolayca ulaşıp ticaretini döndürebiliyor, adı üzerinde illegal yapılanmanın lideri konumunda. Gidip nükleer başlıklı füze bulundurma rolü yapmıyoruz, adrenalin bulundurma rolü yapıyoruz gerekli reçete ile alınabilir şeyler bunlar. Takıldığın konu bunun rolünün yapılıp yapılmaması, çünkü bir şey alınıyorsa rolü yapılmalı kafasında ilerliyorsun. Adrenalin şırıngası rolü bir şeye o kadarda etki edecek bir şey değil (1 saatlik refuse rpye giren bayılma rolünü sonlandırmak dışında, ki ona bile uymadın) bunu önceden satın alıp evine bırakma rolünün yapılmasının gereksiz ve mantığa aykırı buluyorum. Bu fikrine kalacak olursak elini bağlamak için arabamda ip bulunduruyorsam bunu da rolsel olarak araca koymuş olmam gerekir, bunu kim yapıyor? Onlarca senelik SAMP roleplay tarihinde bir elin parmak sayısını geçecek kadar kişi yapmış mıdır bunu? Bir yer yakalamışsın oradan vurayım da vurayım şeklinde ilerliyorsun. Madem bu kadar iyi bilgin var sunucuya kayıt olurken bile sorulan sorularda, "Aleyhinize olan bir rolün hatalı olduğunu düşünüyorsanız, ve bu rol hâlâ devam ediyorsa nasıl bir yol izlemelisiniz?" sorusunda verilen cevabın "Role uyum sağlar ve gerekli kanıtlarla forum üzerinden şikayet oluştururum." olduğunu bilmiyor musun? Bu sunucuya kayıt olurken herkes bu soruyu cevaplayarak karakterini oluşturuyor, ama evde adrenalin bulunduran kişilerin bunun rolünü yapıp yapmadığını sorgulayan sen bu kuraldan bağımsız, böyle saçma rol olmaz baygın olan karakterime adrenalin enjekte edilmesine rağmen karakterimi OOC kararımla ayıltmıyorum diyorsun.
Nasıl ki silahın rolünü yapmadan silah eline gelmiyorsa, başka insanların rolünü etkileyecek bu tür şeylerede rol yapmadan ulaşamazsın. Buna şu açıdan bakabilirsin,
Sözde etkilediğimiz rol, senin gecenin ikisinde rol yapmamıza engel olan Refuse RP kapsamında değerlendirilen bir saatlik bayılma rolün. Attığın kanıtlarda her şey belli oluyor, ekstra sunmam gereken bir kanıt varsa rol boyunca herhangi bir olayı kendi gözümden ekran görüntüleriyle birlikte gösterebilirim.
1 Saate yakın süren baygınlığının başlama noktası
Saat 1.36
Saat 2.05 civarı
Otuz dakika boyunca uyanmadığı için girişilen adrenalin rolü (enjekte sonucu yine de baygın rolü yapılmaya devam edildi)
Adrenalin rolünün yaklaşık on dakika sonrası (hala baygın rolü yapıyor, saat gece 2 buçuğa doğru ilerliyor)
IC bir diyalog ile rolde bulunan karakterler kendi kendine konuşurken "Bayılmasa bırakırdık, kendisi hak etti" gibi bir cümle kuruluyor, ama Maria karakterine adrenalin bile etki etmezken bu cümle baygın hâlde olmasına rağmen etki ediyor ve karakter ayılıyor ?

(madem yaptığın baygın kalma rolünün bir sebebi var niye burada ayılıyorsun?)
Son sste adrenalin rolüne girmemizin gerek olmadığını, sihirli birkaç sözcükle(Ayılsa bırakacağız) ayılabileceğini gösterdi. Tamamen OOC kafayla rol yapıp, aleyhine bir durum gerçekleşince rolle birlikte karşıdaki oyuncuları da rolden soğuttuğun için teşekkür ederim.
@Luciano