Konu: Carl Tyson - Emote'suz DM + Gereksiz Agresif.  (Okunma sayısı 75 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.02.2024 19:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Carl Tyson - @vicemust

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24/02/2024 19:52

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Emote'suz DM + Gereksiz Agresiflik

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Carl Tyson'dan sadece şikayetciyim, arkadaş emote vermeden direkt olarak düşürdü, Kıyafet alacaktım 200$ istedim ve yaptıkları ss'lerde gözüküyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Böyle arkadaşlar çok fazla olmaya başladı.

#1 - 24.02.2024 20:04
Arkadaşa şikayet açtığımı belirttim ve bana PM'den yazdığına bakın;

#2 - 25.02.2024 21:00
Lowell Tylol isimli karakter aşırı dercede troll yapan bir oyuncu zaten orada ona vurma sebebim kendisi benim aracımı çalmıştı o yüzden ic karakerim ona karşı bir kin beslemekte ayrıca aracımı çalarken ben aracın içerisinde oturuyordum ben otururken kendisi gelip bana carjack yaptı ve onu iki kişi kovalayıp düşürdük düştükten sonra kalkıp yaralı rolü yapmadan bize saldırıp bunny hop yaparak kaçtı herkesi kışkırtan ve rahatsız eden troll bir oyuncu kavga sırasında düşmemek için afk olan biri elimde ssler yok fakat bir sürü tanık var olaya karşı beni bütün gün rahatsız ederek rol yapmama engel oldu kendisi arkadaşımın da aynı şekilde carjack ile emote vermeden aracını çalıp kaçtı sonra da kendisine şikayet açtı kısacası herkesin rahatsız olduğu troll bir oyuncu ve ona saldırmamın sebebi aracımı çalması.

#3 - 27.02.2024 19:40
Cezalandırılacak.

K&A