Konu: Kadris_Zafrani /Q - En hızlısı.  (Okunma sayısı 169 defa)

#0 - 27.02.2024 01:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @riporti666 Kadaris_Zafrani

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Birlik üyelerim.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Video

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Önce R19 olarak savaş açan, sonra çeşitli ihlallar yapan doğunun en hızlı q çeken adamı. Arkadaş uyarıma rağmen hala yapmaya devam ediyor. Dün gece vakitlerinde çatışmada düşüp q atıyor, birlik üyesine yazıp oyuna gelmesi gerektiğini gelirse şikayet açmayacağımı bu tarz şeyleri önemsemediğimi söylüyorum, gelirse silahını kaptırmayacağımı bile söylüyorum xd sonra arkadaş geliyor ve konuyu orada bitiriyorum, şikayet açmayıp "samp sonuçta heyecanlanmış olabilir" gözüyle bakıyorum ama durum sandığım gibi değilmiş, arkadaş insiyatif görmeyi hak etmiyor. Aynı yaptığı şeyi bugün tekrar ikiledi orada geldi role devam ettik ama gördüğüm kadarıyla bunu alışkanlık hale getirmiş çok hızlı q atıyor açıkcası tebrik ederim, caydırıcı bir ceza alması gerektiğini düşünüyorum. Silah kaptırmama korkusu bizim rol zevkimizin içine ediyor. Bir dahakine oluşum şikayeti açacağım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: ilk Q atışı.
Benim dediklerim, diğer birlik üyesiyle konuşmam.  [Sansür değil, chatlog bugu. Enb'den kaynaklı.]

Ve bugün bunu tekrarlayışı. [?]
https://streamable.com/62h3w9

Ek açıklamalar(varsa): Öte yandan birlik liderleriyle bir sorunumuz bulunmuyor, yanlış anlaşılmaları düzeltmek adına söylüyorum. Kin ile dönen olaylar silsilesi değil.

« Son Düzenleme: 27.02.2024 01:08 xismetBK »

#1 - 27.02.2024 01:35
Selamlar, ilk önce konuya gelecek olursak. İlk q atma sebebim herkesin bildiği üzere, sizin bizi görmiyeceğiniz bir tarafta arabamızdan inip daha size gelmeden.. Maşallah nasıl bir gözünüz var ise duvar arkasından, ayak seslerimi duydunuz sanırım. Bir anda biz size gelmeden siz bize koşmaya başladınız ve adamlarınız rk oldukları halde bize silah sıkmaya başlamıştı. Hem esp kullanıp, hemde rk adamları dışarıda bırakıyorsun.. Discord üzerinden mix yapmanıda geçtim, bare esp olduğunu bu kadar belli edip duvar yanından çıkmadan ateş etme be kardeşim, yüksek ihtimal yaşının ufaklığına veriyorum bu yaptığın saçma hallerini. İkinci q atma sebebim, o saatlerde sunucu her iki dakika da bir kapanıyordu biliyorsun, tam rol yapıyor olacağımız anlarda da gidebiliyordu. Hatta, ben İdlewood'da olan r19 ile rollemeye bile gidemedim bu sunucu olayından dolayı. Aracımı çalıştırdım, etrafımda kimseler yoktu. Bir anda sunucu tekrardan gitti ve ben oyundan q atmak zorunda kaldım, 2-3 dakika gibi bir süre bekledim, tekrardan oyuna girdiğimde artık uçan kuşlar mı söyledi, sen benim kokumu mu aldın orasını bilemiyorum. Bir anda oyuna girer girmez, iki yada üç kişi ateş etmeye başladı. Sence ben bu durumda ne yapabilirdim? Video'nun başınıda koy istersen, sanki ben sizden uzun bir süre kaçmışımda kaçtıktan sonra q atmışım gibi göstermenin bir mantığı yok. Demiş olduğum gibi, ilk q atma sebebim ilk gösterilen görselde, arkadaşların gözlerinin çok çok iyi olması rk üstüne rk yapmalarıydı ve ben zaten ilk attığım q'da oyuna geri girdim, bundan yana sorun görmüyorum. İkincisi ise spawn kill yapıp bir anda emotelerini bile ben göremeden bana sıkmalarıydı diyebiliriz. Serverin kapanmasını fırsat bilip sokakta "GELDİK YOKTUNUZ" Gibi şeyler kullanmak, kimseye yakışmıyor.. Adminlere bırakıyorum, iyi günler ve geceler. :manifdog

#2 - 27.02.2024 01:50

#3 - 28.02.2024 00:14
Ortada bir ihlal varsa şikayet açın. İhlale ihlalle karşılık vermeyin. Kadaris_Zafrani karakteri Aktif rolde /q kapsamında cezalandırılacak.

K&A
« Son Düzenleme: 28.02.2024 00:17 Boreki »