Selamlar, ilk önce konuya gelecek olursak. İlk q atma sebebim herkesin bildiği üzere, sizin bizi görmiyeceğiniz bir tarafta arabamızdan inip daha size gelmeden.. Maşallah nasıl bir gözünüz var ise duvar arkasından, ayak seslerimi duydunuz sanırım. Bir anda biz size gelmeden siz bize koşmaya başladınız ve adamlarınız rk oldukları halde bize silah sıkmaya başlamıştı. Hem esp kullanıp, hemde rk adamları dışarıda bırakıyorsun.. Discord üzerinden mix yapmanıda geçtim, bare esp olduğunu bu kadar belli edip duvar yanından çıkmadan ateş etme be kardeşim, yüksek ihtimal yaşının ufaklığına veriyorum bu yaptığın saçma hallerini. İkinci q atma sebebim, o saatlerde sunucu her iki dakika da bir kapanıyordu biliyorsun, tam rol yapıyor olacağımız anlarda da gidebiliyordu. Hatta, ben İdlewood'da olan r19 ile rollemeye bile gidemedim bu sunucu olayından dolayı. Aracımı çalıştırdım, etrafımda kimseler yoktu. Bir anda sunucu tekrardan gitti ve ben oyundan q atmak zorunda kaldım, 2-3 dakika gibi bir süre bekledim, tekrardan oyuna girdiğimde artık uçan kuşlar mı söyledi, sen benim kokumu mu aldın orasını bilemiyorum. Bir anda oyuna girer girmez, iki yada üç kişi ateş etmeye başladı. Sence ben bu durumda ne yapabilirdim? Video'nun başınıda koy istersen, sanki ben sizden uzun bir süre kaçmışımda kaçtıktan sonra q atmışım gibi göstermenin bir mantığı yok. Demiş olduğum gibi, ilk q atma sebebim ilk gösterilen görselde, arkadaşların gözlerinin çok çok iyi olması rk üstüne rk yapmalarıydı ve ben zaten ilk attığım q'da oyuna geri girdim, bundan yana sorun görmüyorum. İkincisi ise spawn kill yapıp bir anda emotelerini bile ben göremeden bana sıkmalarıydı diyebiliriz. Serverin kapanmasını fırsat bilip sokakta "GELDİK YOKTUNUZ" Gibi şeyler kullanmak, kimseye yakışmıyor.. Adminlere bırakıyorum, iyi günler ve geceler.