Konu: Vito Ancelotti  (Okunma sayısı 179 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.02.2024 00:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Ecstasyh? Vito Ancelotti

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.02.2024  --  22.29

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Aktif çatışmada Q

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aktif çatışma rolünde Q attı sonra oyuna hiç girmedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/ed6ghx
Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 23.02.2024 00:56
24 saat içerisinde savunmanızı iletmelisiniz. @Ecstasyh?

#2 - 23.02.2024 02:31
Evet çatışma sırasında hasar bile yemedim ve /sq atsaydım karakter o şekilde bağlantı koptu işareti ismin yanında gözükerek beklemezdi, anlamadığım bir şekilde birden oyundan attı beni ve giremedim. Haa birde dostum sivil karakterle nasıl onaylı hood birlik R19'una meydan okuyosun o da garip gerçekten.

#3 - 23.02.2024 10:11
Vurulmamak için vurduk. Oyununda bir sorun olsa aradan 20 dakika geçmiş illa ki girerdin. Zaten tam çatışmanın ortasında oyununuza internetinizde bir sorun olur.

#4 - 23.02.2024 21:15
Sunucunun geneli bilirki çatışma sırasında bir çok kişiyi bir anda oyundan atar dostum, benim suçum değil. Orada ben düşmemişim ve canım bile gitmemiş mermi yememişim, q atmamı gerektiren bir durum bile yok. Oyundan düşmesem arkamı döner senide düşürürdüm, önümdeki arkadaşını düşürdüm senide düşürmem zor değil ve sıkmak zorunda değildin, gidiyorduk ve bir anda arkadaşın araçla Car DM atıyor inip sıkıyor.

Videonun sonundada görüldüğü gibi, olayı kapatıp gidiyoruz ve daha önceden bizim tarafımızdan açılan şikayetler gibi ceza yediğiniz gibi ihlaller yapıyorsunuz. Artık şu toxicliği bırakın bence. Yetti ve arttı.
« Son Düzenleme: 23.02.2024 22:41 Ecstasyh? »

#5 - 23.02.2024 21:34
Aynen kanka benide düşürürdün o kadar kolsusuz bizde elimiz kolumuz. Senin kişisel oyundan düşme sebebin benim sorunum değil orada 20 kişi bulunmakta neden hiç bir tanesinin oyunu çökmedi? Bir tek sana mı oldu yani bu olay. Bana neden olmadı diğer arkadaşlarımıza neden olmadı?

#6 - 23.02.2024 22:43
Dostum, tamam bana şimdi burdan meydan okumayı bırakta. Modlardan ve cleo dosyaları fazla kullanan kişilerde her zaman bu sorun yaşanır, /sq atsaydım anında bağlantım kopardı fakat oyunum çöküyor, bu benim sorunum değil. Samptan kaynaklı bir sorun.

#7 - 24.02.2024 17:13
Senin Cleo dosyan senin sorunun beni veya o an rolde ki hiç kimseyi bağlamaz. Senin sorumluluğun.

#8 - 25.02.2024 23:37
Dostum, tamam bana şimdi burdan meydan okumayı bırakta. Modlardan ve cleo dosyaları fazla kullanan kişilerde her zaman bu sorun yaşanır, /sq atsaydım anında bağlantım kopardı fakat oyunum çöküyor, bu benim sorunum değil. Samptan kaynaklı bir sorun.

Bu durumda bunu karşı tarafa bildirmeliydiniz. Sizin sorumluluğunuzda.

Cezalandırılacak.

K&A