| |  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @HotPlugin Tivonte Reed @mxsthxted Asarion Dunn Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Fregeor Anthony Vitali, @arda06 Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.02.2024 01:12 |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:DM kural ihlali, hatalı emote, fear rp ihlali, Refuse rp, aktif rolde q, rol bölme ooc kin
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bundan bir kaç gün önce sendikamıza 4 zenci geldi, sendikada troll rol yaparak brawl başlattılar ve rol bitti, ardından Diana karakterini bunlar ile gördüm konuştum vs. Bundan bir sonraki gün aynı zenciler sokağımıza gelip "Dianadan uzak duracaksın" Falan diyerek küfür ettiler. YRB oldukları için şikayet açarak vakit harcamak bile istemedim. Sonra barımıza yine geldiler ve bardak vs kırma rolü yaptılar. Ardınan olay çıktı kovduk, iddlewoodddan r1 r2 kişileri alıp kapımıza geri geldiler. Saldırmaya başladılar. R20 mize r1 r2 adamlar saldırınca silah çekip vurduk. Tabi vurulanlarda Asarion isimli arkadaşta vardı, gücüne gitmiş olmalı ki R2 adam bulup yine sokağımıza geldiler. Bizi nasıl vurursunuz vs derken Asarion karakteri yine birliğimizin R19'una orta parmak çekince kafasına vurup muhabbete bile girmeden yolluyoruz. Güçlerine gitmiş olmalı ki r1 r2 adamlar sözde şahsi olarak birliğimize sözde savaş açıp 11 level adamlar AK, deagle vs çekip 2 kişi bir birliğe savaş açıyorlar. Yetmiyor, sokağımızın yanında bir apartmana girdiklerini görüyoruz ve apartmanı basıyoruz. Silah ticareti yapıyorlar yine 11 level adamlar o kadar zengin ki AK aldıkları yetmiyor Deagle için bir ticarete daha oturuyorlar. Giriyoruz apartmandan bir eve giriyorlar içeri dalınca ticaret yaptıkları kişi üzerimize kapı kilitleyip bu 2 arkadaşta quiti çakıyor. İçeride beklemeye başlıyoruz önce Asarion gittik mi diye yoklamaya giriyor olmalı ki girdiğinde şoka uğrayıp heyecan ile silahlı adamları yumruklamaya başlıyor. Bunu vuruyoruz diğerini bekliyoruz bu sefer girip odaya saklanıyor, onuda vuruyoruz. Sürüklüyorum araca götürücem videoda gördüğünüz gibi silahı indir artık diyerek gitmeye çalışıyor, sözde arkadaş yaralı ve 2 shotgundan defalarca mermi yedi. Neyse Do ile iletişim kurup bir şekilde alıyorum, bu sefer diğer arkadaşı geliyor bisiklete biniyor gitmeye çalışıyor, onuda bindiriyoruz. Dağa götürüyoruz, fear rp yapmak yerine
"Paşam 4. gözü açmış bizim sıktığımızı anlıyor." gibi şeyler söyleyerek Fear rpye karşı geliyorlar. Yetmiyor, daha 1 saat rehin tutma hakkımız varken bize "bırakın bizide siktirip gidek sizle uğraşamayacağız" vs diyorlar. Birlik liderlerine ulaşamayınca salıyoruz, bugün bir daha hoodumuza gelip interrior içine giriyorlar, yine birlik üyelerimizi ve afk olan R19'u vuruyorlar. YRB adamlar ile uğraşmaktan bıktık, nereden geldiği bile belli olmayan AK47 Deagle vs. çekerek kafalarına göre bir birliğe savaş açıyorlar. Ooc kinleri ve hatalı emoteları sslerde kanıt olarak sunuldu zaten.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Quit atıyor.
Yumruk ile saldırıyor.
Fear rp yapmıyor ve yaralı kural ihlali yaparak sallana sallana yanımızdan uzaklaşmaya çalışıyor.
Chatten rolümüzü sorguluyor ve bir yandan fear rp ihlali yapıyor.
Hoodumuzu basıp mekan içindeki üyelerimizi vuruyorlar, hatalı emote atarak "Kardeşini ona kusturur" gibi saçma bir emote kullanımı yapıyorlar.
OOC kin yapıyor ve rolü bölüyorlar.
Ek açıklamalar(varsa): Ek olarak elimde bir kanıt yok, fakat oldukça şüpheli durduğu ortada. Kişiler 11 level silah kullanım hakları bile yeni açılmış karakterlerken AK47 alacak paraya ve ekstra Deagle satın almak için ticarete oturacak paraya ulaşabiliyorlar. Logları incelenip parayı nasıl elde ettiklerinede bakılması gerektiğini düşünüyorum. YRB adamların sunucuda barınması sunucu kalitesini düşürür, kişilerin gereken cezayı alması gerekmekte.