Artık bize karşı, E/S Idlewood Orıgınal Brims oluşumunun üyeleri ve dostlarına karşı bir kininiz olduğunu düşünüyorum, trolleyerek bizim hata yapmamızı sağlamaya çalışmak Retarded RP'den başka bir şey değildir, bir kaç gündür hem ic hem ooc olarak bize karşı olarak saldırılarınızı sürdüyorsunuz, yok Jeremiah ağır ceza alsın süründürülsün tarzı, gerek yok arkadaşlar. Bir sorun olduğunu fark eden yetkili arkadaşlarımız gerekli olan cezayı veriyor zaten bunda bir sorun yok. Bunun farkında olmadığımızı sanmayın. Savunmama gelecek olursak, Jeremiah karakterinin orada ne sebepten dolayı belli değil, buga girmiş ve o hale düşmüş olabilirim o anı tam hatırlamıyorum, o sırada araba ile de eziyordunuz da çünkü, maalesef ki beni yere düşürüp üstüne kayıt aldığınızı düşünmüyorum. Her ihtimale karşı rolü bölmemek için yine de emotemi atıp rolü sürdürüyorum, sizin yerden kalkıp hoplaya zıplaya hooddan çıkma işlerinize rağmen, rolümü fazlası ile gerçekleştirmeye çalışıyorum. Her yaptığımız işten "acaba biz bunlara nereden jail kitletebiliriz" hesabı kasmıyoruz, buna emin olun. Trollemeseniz bu kadar yüz göz bile olmayacaktık, sağlık olsun.
https://streamable.com/eyg7sm : Burada ise car dm yiyip yere düştüğüm başka bir video kaydı var, diğerinin de bu şekilde yaşanıp yaşanmadığı ne malum?
Eğer Jeremiah karakterinin orada yumruk ile düşürüldüğünün kayıdı atılırsa, savunmamı netleştireceğim.
Şimdilik sonuçlanabilir olduğunu düşünüyorum, bu arkadaşların tavırları gözetilerek kararın verilmesi gerektiğini rica ediyorum. İyi forumlar.