Konu: Vito Ancelotti - Powergaming + Aktif çatışmada Q  (Okunma sayısı 220 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.02.2024 23:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vito Ancelotti @Ecstasyh?

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Video da görünen Cordizelli birlik üyeleri.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda bulunuyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Powergaming + Aktif çatışmada Q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İki ihlali bir şikayette oluşturdum. Bir videoda kovalamaca halindeyiz, arkadaşı kovalıyoruz ve takla atıyor. Takla attığı halde devam ediyor. Diğer videoda da sıkıyoruz, interiora girip /q atıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/iik5k0 https://streamable.com/5et7fp

Ek açıklamalar(varsa): En ağır şekilde cezalandırılmasını rica ediyorum. Sırf savaştayız diye böyle ihlaller gerçekleştirmesi gerçekten can sıkıcı.

« Son Düzenleme: 18.02.2024 03:31 sefa247 »

#1 - 11.02.2024 00:46
Araç bende takla atmamıştı, sadece çarptı ve yön değiştirdi. Oyunun basit bir grafik hatası. İnteriora girdiğimde ise bir buga girdi oyunum ve relog atıp geldim. 15 dakika içinde oyuna geri girdim. Adminler logları kontrol edebilir, oyuna 15 dakika içinde geri girdim

#2 - 11.02.2024 12:01
Araç bende takla atmamıştı, sadece çarptı ve yön değiştirdi. Oyunun basit bir grafik hatası. İnteriora girdiğimde ise bir buga girdi oyunum ve relog atıp geldim. 15 dakika içinde oyuna geri girdim. Adminler logları kontrol edebilir, oyuna 15 dakika içinde geri girdim
Birincisi grafik hatası diye bir şey yok, kafandan sağlam bir kelime uydurmuşsun. İkincisi interiora girdiğinde bug falan da olmadı, eğer bug olsaydı bana pm atabilirdin durumu belirtebilirdin, sen hiçbirini yapmayı tercih etmedin. On beş dakika sonra girdiğini iddia ediyorsun, hem on beş dakika sonra girmedin hemde girdiğinde bize belirtmedin. Senin başını bekleyecek değiliz. Sırf ceza almamak için durumları çarpıtıp olayların içinden sıyrılmaya çalışma kardeşim, karşındaki oyuncular da yönetim de çoluk çocuk değil.
« Son Düzenleme: 11.02.2024 12:25 sefa247 »

#3 - 11.02.2024 18:19
Oyunda grafik hatası mevcut, oyuncuların ping veya fps değerlerine göre çok değişiklik gösteriyor, daha öncede çok başıma geldi, benim ekranımda bir arabaya çarpmadı olarak gözükürken çarptığım kişinin ekranında aracı takla atmıştı. Bug yüzünden relog sebebimde ise birisine ulaşacağımı bilmiyordum, relog atmadan önce rolüm olan kişilere söyleyeceğimi sunucu kurallarında belkide gözden kaçırmışımdır. Fakat adminler logları kontrol edebilir, 15 dakika içinde geri girdim.
Hatta arkadaşlar değil 15 dakika, hiç beklemeden geri girdim 5 dakika içinde geri oyundaydım.

#4 - 11.02.2024 19:22
Oyunda grafik hatası mevcut, oyuncuların ping veya fps değerlerine göre çok değişiklik gösteriyor, daha öncede çok başıma geldi, benim ekranımda bir arabaya çarpmadı olarak gözükürken çarptığım kişinin ekranında aracı takla atmıştı. Bug yüzünden relog sebebimde ise birisine ulaşacağımı bilmiyordum, relog atmadan önce rolüm olan kişilere söyleyeceğimi sunucu kurallarında belkide gözden kaçırmışımdır. Fakat adminler logları kontrol edebilir, 15 dakika içinde geri girdim.
Hatta arkadaşlar değil 15 dakika, hiç beklemeden geri girdim 5 dakika içinde geri oyundaydım.
Kanıtla canım benim kanıtla. Burada kelimeler sarf etmen seni aklamayacak. Eğer beş dakika içerisinde girdiğinin kanıtını sunarsan tamam diyeceğim. Oyunda hatalar mevcut olsada senin tabirinle çarpıp yön değiştirmen imkansız. Karşında hiçbir şey yok, ne kaldırım, ne direk, ne de başka bir şey. Dümdüz yol, neye çarpıp oyunda yön değiştirdin?

#5 - 18.02.2024 01:20
24 saat içerisinde kanıtları güncelleyin. @sefa247

#7 - 18.02.2024 03:39
Cezalandırılacak.

K&A