Şahıslar ile bir brawl rolüne girmiştik, sonrasında silah çekip bizi bayıltmışlardı. Sonrasında bende bu adamlara motorun ile çarptım, burada bir hata göremiyorum. Motor ile çarpmak non rp driving de değil yani gerçekte yapilabilen bir eylem oldupundan dolayı, motorum ile çarptım
düzenlediğimiz bir etkinliğe chill, sakin bir şekilde yürüyoruz, önümüze kırıyorsunuz ve arabadan inip yürüyüşe katılacağınızı söylüyorsunuz. Hikayesel bakarsak evet, Crips ve Bloods savaşta. Fakat bizim o anlık öyle bir durumumuz yok, önümüze bir anda aracı kırıp arabadan iniyorsunuz normal olarak "Ne oluyor?" gibi laflar çıkması mümkün, rolümüzü baltalıyorsunuz ve kendin dediğin gibi, "sonrasında silah çekip bizi bayıltmışlardı" demişsin, vurulduktan 10 saniye sonra nasıl motora atlayıp bize CR atmaya gelebiliyorsun onu geçtim, arkadaşın kavga ortasında komboya girdikten sonra quit attı, ve oyuna geri girdi, yaralı rolü yapması gerekirken fight'a devam etti, forumu meşgul tutmaya gerek yok yetkili arkadaşlar sonucu versin.