Konu: Vito Ancelotti - Etkinlik Alanına Sığınma (GBI)  (Okunma sayısı 229 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.02.2024 12:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vito_Ancelotti @Ecstasyh?

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jimmy Gaccione

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
GÜVENLİ BÖLGE İHLALİ, ETKİNLİK ALANINA SIĞINMAK

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşı etkinlik çıkışında bekliyoruz, ateş ettiğimiz zaman etkinlik alanına geri kaçıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/7p8b47

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın god kullandığına dair şüphelerimde var fakat sıkan arkadaşın videosu olmadığı için bir şey diyemiyorum. Akabinde içeri kaçman sana fayda sağlamaz, ben oraya gelip orda da hakkını veririm fakat içinde rol aşkı bulunan oyuncularımız mevcut :)

#1 - 11.02.2024 17:55
Arkadaşlar, ben sizler gibi hile kullanmıyorum ve beni ESP ile görüpte oraya geldiniz, lütfen burada manipülasyon yapmayın. Dayanıklılığım yüksek ve AK ile sadece iki mermi tutturdu orada canım 112 mi ne kalmıştı, ben gayet iyi hatırlıyorum. Etkinlik alanının önünde ateş açan sizlersiniz. Bunuda çok iyi biliyorsunuz, mekan dışarısı içerisi fark etmez. Gerçek hayata baktığım zaman bir mekana girerken interior yok, gerçek hayatta bir mekana sıktığında dışarıdan sıkılan silahın mermileri içerideki insanlara denk gelebilir gibi düşün bunuda. "Ben orada gelip hakkını veririm" burası bana meydan okuyacağınız sayfa değil. Forumda gelipte bana meydan okuma k OOC kin yansıtmayın. Birlik R19'unuzun bana DC üzerinden yazdığı şeyler zaten tamamen OOC kininizi gösteriyor. Bu bir oyun, bu kadar sizi sinirlendirip içinize dert olacağımı tahmin etmemiştim. :D İçerisi GBİ ise dışarısıda GBİ unutma dostum. Sıkan sizsiniz.

#2 - 11.02.2024 18:23
Eklemek istediğim bir şey var, Alhambra bar a savaşı bitirme amacı ile konuşmaya gidiyorduk, tekrar ateş edildi.

#3 - 11.02.2024 19:19
Arkadaşlar, ben sizler gibi hile kullanmıyorum ve beni ESP ile görüpte oraya geldiniz, lütfen burada manipülasyon yapmayın. Dayanıklılığım yüksek ve AK ile sadece iki mermi tutturdu orada canım 112 mi ne kalmıştı, ben gayet iyi hatırlıyorum. Etkinlik alanının önünde ateş açan sizlersiniz. Bunuda çok iyi biliyorsunuz, mekan dışarısı içerisi fark etmez. Gerçek hayata baktığım zaman bir mekana girerken interior yok, gerçek hayatta bir mekana sıktığında dışarıdan sıkılan silahın mermileri içerideki insanlara denk gelebilir gibi düşün bunuda. "Ben orada gelip hakkını veririm" burası bana meydan okuyacağınız sayfa değil. Forumda gelipte bana meydan okuma k OOC kin yansıtmayın. Birlik R19'unuzun bana DC üzerinden yazdığı şeyler zaten tamamen OOC kininizi gösteriyor. Bu bir oyun, bu kadar sizi sinirlendirip içinize dert olacağımı tahmin etmemiştim. :D İçerisi GBİ ise dışarısıda GBİ unutma dostum. Sıkan sizsiniz.
Hâlâ hile demeye devam ediyorsun, kanıtın varsa şikayet aç. VENDETTALORD'un sana dediği gibi, "Ortaya bir laf atıp kanıtlamayan, hile açandan daha alçaktır."
Toxiclemeye devam etme, rica ediyorum. Akabinde sen insan içerisine karışıp bizim oraya silahla giremeyeceğimizi bildiğin için interiora saklanıyorsun. Hiçbir şeyin içimize dert olduğu yok, Allah'a şükür paşalar gibi yaşıyoruz.

#4 - 15.02.2024 17:52
Toxiclemeye devam ediyorsun hala, bu konudan uyarı almana rağmen toxiclemen biraz garip, başka bir şey demiyorum. Sonuçlanabilir.

#5 - 18.02.2024 02:42
24 saat içerisinde kanıtları güncelleyin. @sefa247

#6 - 19.02.2024 02:56
Yetersiz kanıt.

K&A